full screen background image

Inter D2D – 106. rođendan

U rođendanskom izdanju “Inter dan po dan” donosimo izjave Piera Ausilija, Ericka Thohira, Javiera Zanettija i Massima Morattija…

AUSILIO: NE POSTAVLJAMO SI OGRANIČENJA

Postala je tradicija i da uoči svake utakmice za medije par rečenica kaže Interov sportski direktor Piero Ausilio…

Ova je momčad krenula od nule, s novim trenerom i novim sustavom igre. Dodali smo par igrača u siječnju i uvjereni smo kako je ovo pravi put. Vidjeti ćemo gdje će nas odvesti rezultati, ali razmišljajući utakmicu po utakmicu mogli bismo imati zadovoljstva već ove sezone. Ne postavljamo si ograničenja.

THOHIR: POSEBAN DAN

I dok predsjednik Intera nije davao izjave nakon utakmice protiv Torina učinio je to prije…

Danas je poseban dan, napravili smo jedan lijep događaj povodom 106. rođendana kluba. Ne želim ništa više reći prije utakmice, trebaju nam bodovi i nadamo se kako ćemo dobro igrati. Serie A nije lagano prvenstvo, nadam se kako će igrači igrati kako znaju i ostvariti najbolji rezultat za navijače istovremeno poštujući Torino. Jesam li ponosan što sam predsjednik Intera na 106. rođendan? Bio sam ponosan na Inter i prije nego sam postao predsjednik, možete zamisliti sada. Zanetti? Veliki igrač i važno je da se sada koncentrira na kraj sezone, ostalo je još tri mjeseca. Potom će ostati u Interu, ali u drugačijoj ulozi. Cerci i Torres? Ne razmišljamo o tome sada (smijeh).

ZANETTI: NAJVAŽNIJE JE DA SE OVAJ BRAK NASTAVLJA

Javier Zanetti sastao se s predsjednikom Thohirom, te su razgovarali o budućnosti kapetana. U prigodi humanitarne večeri svoje Zaklade PUPI gdje je lansirao narukvicu 2014. Zanetti je rekao: “Jako sam sretan, jer vjerujem kako ću nastaviti biti dijelom Intera. Nisam nikada ni sumnjao, s predsjednikom je sve bilo jasno od samog početka. Najvažnije je da se ovaj brak nastavlja.”

MORATTI: CAMBIASSO JE BIO STRAŠAN

Nakon utakmice s Torinom koju je kao uvijek pratio s tribina medijima se kratko obratio i počasni predsjednik Massimo Moratti…

Dobra utakmica, ali već nekoliko kola momčad igra dobro. Cambiasso je danas bio strašan, a sretan sam i zbog Ranocchije. Svidjeli su mi se svi, ali još bih istaknuo Rolanda i Andreollija. Biti će lijepa borba za četvrto mjesto, tu je sada i Parma. Fiorentina je puno izgubila ozljedom Rossija i kaznom za Borja Valeru.
Odgovori