full screen background image

Inter – Torino 1:0

Serie A, 27. kolo
Milano, 09.03.2014.
Stadion: “Giuseppe Meazza”

Glavni sudac: Gianpaolo Calvarese

Opomene:  53′ Vives (T), 77′ Tachstsidis (T), 86′ Darmian (T), 94′ Moretti (T)
Isključenja: –

INTER – TORINO 1:0
Strijelci:
1:0 – 30′ Palacio

INTER: 1 Handanović; 14 Campagnaro (76′ – 6 Andreolli), 23 Ranocchia, 35 Rolando; 2 Jonathan, 13 Guarin (69′ – 10 Kovačić), 19 Cambiasso, 88 Hernanes, 55 Nagatomo; 8 Palacio, 9 Icardi (89′ – 21 Taider)
Neiskorištene zamjene: 12 Castellazzi, 30 Carrizo, 4 Zanetti, 17 Kuzmanović, 20 Botta, 22 Milito, 33 D’Ambrosio
Trener: Walter Mazzarri

TORINO: 30 Padelli; 36 Darmian, 2 Rodriguez, 24 Moretti; 29 Vesović, 4 Basha (86′ – 69 Meggiorini), 20 Vives (65′ – 77 Tachstsidis), 27 Kurtić (58′ – 7 El Kaddouri), 8 Farnerud; 11 Cerci, 9 Immobile
Neiskorištene zamjene: 23 Gomis, 32 Berni, 10 Barreto, 14 Gazzi, 31 Gyasi, 34 Barreca, 49 Aramu
Trener: Gampiero Ventura
14 thoughts on “Inter – Torino 1:0

  1. nerazzurri

   slažem se za vezni red..a kova će poalako dobivati sve više prilika..bekovi su na m grozni jonathana momentalno zamijeniti d amrosijem a nagatomu zabraniti vise od 3 dodira lopte–covjek je utuši i utuši igru..dribla ko da je ronaldinho

  2. Io.Sono.Interista

   Kada je ušao Kovačić puno se brže prenosila lopta na protivničku polovicu. Odigrao 3-4 fantastična proigravanja sa Hernanesom i 2-3 dodavanja izbacio nekoliko Torinovih igrača iz igre. To Guarinu nije uspjelo cijelu utakmicu. Zadnjih 20 min. je dokazalo da koliko su Kovačić i Hernanes bili superiorni u veznom redu i opasni prema naprije, a drugi par rukava je to što nismo imali raspoložene napadače. Icardi je premalo tražio loptu, Palacio sebičan, a Nagatomu trba zabraniti driblati i centrirati.

   Osim toga, Kovačića su u prodorima zaustavljali falulovima! To nešto govori, al mnogi, a najvažnije Mazzarri, to ne vide.

  1. nraguz

   Ja sam isto bio žestoki kritičar Guarina, ali od siječnja je promijenio način igre i vrlo je dobar. Možda bi ga trebalo hladiti svako malo i stavljati Kovu umjesto njega, ali onda definitivno gubimo mogućnost krađi lopte u veznom redu, jer fizički se ne mogu uspoređivati.

   1. giuseppe

    I što bi mi sad trebali ?? svaku utakmicu igrati pod upitnikom kako je guarin raspoložen. On je igrač sa potencijalom koji nikad neće iskoristiti, spor je, ima loš pas, neprecizan udarac, krivi tajming, shvatite da od njega neće biti ništa.

 1. J.Zanetti4

  Zadovoljan sam zbog 3 boda…
  Vezni red dobar, odbrana dobra, dok napad i nije Bog zna sta…
  Icardi se slabo krece, ne otvara se, ne izvlaci se po loptu..
  Nagatomo i Jonathan nisu ofanzivni igraci (a oni kreiraju igru po krilu)
  Rolando bez greske
  Ranocchia zacudjujuce dobar i bez kikseva
  Hernanes, Cambiasso, Palacio i Guarin su bili pokretljivi i vrlo dobri
  Po meni greska Mazzarrija je zamena Guarina, trebao je zameniti Kovu za Hernanesa a ostaviti Guarina i Cambiassa ispred defanzive, jer je odbrana bila ranjiva zadnjih 15 min… vrlo los potez Mazzarrija

  1. Io.Sono.Interista

   Slažem se, međutim ipak bih još jednom napomenuo da su Kovačić i Hernanes odigrali u tih 20 min. nekoliko lijepih i uspješnih proigravanja kakavih do tada nije bilo na utakmici. Guarina neka povuče nazad, a ova dvojica neku igraju prema naprijed. To bi moglo bito jako jako dobro.

Odgovori