full screen background image

Inter D2D – 03.03.2014.

Reprezentacije su menu dana u Interu. Juanu je određena suspenzija, a Mazzarri je stao na podij stručnjaka u talijanskom nogometu…

TRI UTAKMICE JUAN JESUSU

Disciplinska komisija Lege Calcio Serie A uzela je u obzir TV snimke u slučajevima udaranja Icardija od De Rossija i Romagnolija od Juan Jesusa. Oba igrača dobila su suspenziju od tri utakmice. Inter je uložio žalbu.

MAZZARRIJU BRONČANA KLUPA, GLASOVAO ZA SEBE!?

Antonio Conte još je jednom proglašen najboljim trenerom u Italiji po izboru svojih kolega. Panchina d’oro (Zlatna klupa) po treći je put u rukama trenera Juventusa. Drugo mjesto zauzeo je legendardni “aeroplanino”, danas trener Fiorentine Vincenzo Montella, dok je Brončanu klupu dobio trener Intera Walter Mazzarri za rad u Napoliju i Interu. Mazzarri je još na pressici uoči Rome u polu-šali najavio kako će glasovati za sebe, a danas je na upit novinara za koga je usitinu glasovao odgovorio: “Za sebe.”

GUARIN: POKAZATI ĆU NAVIJAČIMA DA VOLIM INTER

Fredy Guarin je u Barceloni, gdje ga očekuje prijateljski susret njegove Kolumbije protiv Tunisa. I on je razgovarao s medijima, osvrnuvši se na Inter: “Miran sam i sretan u Interu, ali ne mogu sakriti da je ono bio težak trenutak za mene i moju obitelj. Bog je želio da stvari završe ovako. Meni je san igrati u Interu, uvijek sam to govorio: nastaviti ću pokazivati navijačima svoju ljubav prema klubu. U prvih šest mjeseci ove sezone sam više igrao kao druga špica. Sada sam povučen u vezni red i zadovoljan sam na osobnoj razini. Uvijek nastojim dati sve od sebe.”
One thought on “Inter D2D – 03.03.2014.

Odgovori