full screen background image

Mazzarri: Mislim na dobrobit Intera, ne na pojedince

Promjene… Inter je danas nakon dugo vremena svoj trening odradio na stadionu Giuseppe Meazza, a Walter Mazzarri upravo je tamo održao press konferenciju uoči Cagliarija. Izdvajamo najzanimljivije…

Kako je Hernanes?

Nakon svake se utakmice umori da ne može normalno trenirati. Moram vidjeti kako je i da li će tako reagirati nakon svake utakmice. Moram razmišljati da igramo bez njega.

Jesi li zadovoljan entuzijazmom?

Koncentriran sam na teren. Sretan sam zbog posljednjih rezultata, posebno zbog igre u Firenzi. Želim da budemo još i bolji uz istu glad i pobjednički mentalitet.

Koliko je važna prisutnost Thohira?

Jako, bitno nam je kada je tu. I za navijače je pozitivno. Entuzijazam kreće od rezultata.

Jeli Firenze bio preokret sezone?

Želio bih da jeste, jedva čekam da zaigramo. Želim da budemo bezobrazniji uz uvjerljivu igru. Ako tako uđemo u utakmicu sudbina je u našim rukama.

Thohir je pohvalio Guarina, jeli se oporavio?

Ja sam prvi koji će to priznati, a ako sam ga uvrstio u momčad znači kako je to istina.

Kako je Milito?

Bolje, ovaj je tjedan puno više trčao. Mora još samo ponovno postati eksplozivan.

Icardi?

Ako bude dobro trenirao može samo biti bolji. Nastojao sam mu pokazati kako bolje raditi. Sada radi i igra, šteta zbog propalih mjeseci. Ono što je bitno je momčad. Ako na utakmici jedan ne trči zbog toga pati cijela momčad. Mora se vraćati iza lopte kada nismo u njenom posjedu.

Može li Alvarez zamijeniti Hernanesa?

Puno je konkurencije, na svakoj poziciji mogu igrati barem dvojica i to je dobro za momčad. Alvarez je drugačiji od Hernanesa, ali bitno je da su igrači dobro i to želim vidjeti u Alvarezu.

Mogu li sudjelovanja konkurenata u Europi pomoći Interu?

To ovisi o ekipi koju imaju na raspolaganju. Ako imaju brojnu momčad onda neće izgubiti previše bodova u prvenstvu.

Što mislite o događajima u Cagliariju?

Igrači su dali podršku Lopezu i mislim da je to njihova psihološka prednost.

Jeste li malo revidirali fizičku pripremu?

Vrijeme nam nije pomagalo. Tereni su tijekom zime bili vrlo teški, a mi imamo definiranu igru i to nam nikako nije pomagalo. Uvijek radimo s loptom, a nadam se da smo sada pronašli i dobru tjelesnu formu.

Mogu li Alvarez i Cambiasso igrati od prve minute?

Ricarda smo mogli voditi već u Firenzu. Dobro je, iako možda ne može cijelu utakmicu. Cambiasso je sada potpuno na raspolaganju.

Što se dogodilo sa Zanettijem nakon Udina?

Imam sjajan odnos s njim, on je jako bitan za svlačionicu, za sve. Ali ja odlučujem. U Udinama je bilo potrebno da igra i to je za mene bio smisao te utakmice.

Kada će zaigrati Ranocchia, mogao bi izgubiti Svjetsko prvenstvo?

Ja mislim na dobrobit Intera, ne da pošaljem igrače na Svjetsko prvenstvo. Kada dobije priliku mora pokazati da vrijedi. Dok je Samuel zdrav teško ću išta mijenjati. On mora slijediti Walterov primjer.

 
2 thoughts on “Mazzarri: Mislim na dobrobit Intera, ne na pojedince

  1. Alen

    “Nakon svake se utakmice umori da ne može normalno trenirati. Moram vidjeti kako je i da li će tako reagirati nakon svake utakmice. Moram razmišljati da igramo bez njega.” šta kojeg džavola znači ovo,jesmo doveli 29-godišnjaka il 39.-godišnjaka

Odgovori