full screen background image

Zanetti: Navijači znaju što mi znači ovaj dres

Kapetan Intera Javier Zanetti za Inter Channel je danas dao intervju…

“Moramo nastaviti što smo radili prošle dvije utakmice u kojima smo zasluženo pobijedili. Od toga polazi kontinuitet, znamo da nedostaje još 14 utakmica i moramo dati maksimum da skupimo što više bodova.

Nastavilo se temom koju su danas prenjeli svi mediji, a radi se o kontaktu s Mourinhom u vezi odlaska iz kluba: “Iskreno, imam sjajan odnos s Mourinhom, čujemo se često, ali nismo razgovarali o tome. Vjerujem da navijači Intera znaju što osjećam prema ovom dresu. Uvijek sam ponavljao kako je Inter za mene život, moj dom i želja mi je ostati ovdje. Nemam što drugo dodati.”

Glasine su se pojavile baš u trenutku kada Kapetan prvi put u karijeri nije siguran u početnom sastavu: “Od kada ja igram nogomet postoje dvije mogućnosti: početi od početka ili biti na klupi kako bi ušao. Jako poštujem odluku trenera, jako poštujem rad mojih suigrača i mislim da je ispravno tako razmišljati ako želiš biti dijelom jedne velike momčadi. Čekam svoj trenutak, dobro sam i najvažnije je da mogu dati maksimum kada taj trenutak dođe. No stvari idu u pravom smjeru. Ono što je sada najbitnije je da Inter da sve u ostalih 14 utakmica s nadom da ćemo se plasirati u Europu, a to nam je svima u interesu.”
Odgovori