full screen background image

Inter D2D – vikend

Osim lijepe pobjede Intera u Firenzi ovog se vikenda nije događalo ništa bitno u i oko kluba. Bar ne službeno, jer Piero Ausilio je bio u Engleskoj (Vidić i Evra?)…

THOHIR: UJEDINJENI U LIJEPIM I RUŽNIM TRENUCIMA

Nakon odlične igre i pobjede protiv Fiorentine oglasio se i Erick Thohir: “Želim zahvaliti igračima i treneru. Sada moramo ovako nastaviti, ujedinjeni u lijepim trenucima, ali i kada stvari ne idu najbolje. Zahvaljujući Hernanesu imamo više napadačkih opcija dok su Icardi i Palacio pokazali koliko mogu biti opasni. Kapa dolje našem ratniku Samuelu. Forza Inter.”

INICIJATIVA IZ VERONE

U nedostatku događaja prenosimo jednu stariju vijest. Članovi jednog od Inter Clubova iz Verone prije 10-tak dana pokrenuli su zasada samo idejno inicijativu financijske pomoći Interu. Naime, plan je od 10 milijuna Interovih navijača diljem svijeta skupiti po 100 eura i tako u Thohirov klub ubrizgati financijsku injekciju od milijardu eura. Iako je ideja sama po sebi po individualnom navijaču održiva (100 eura nije veliki novac) pitanje je zašto bi netko ulagao svoj novac, koji ionako već troši na Inter na ovaj ili onaj način, dok vlasnik Thohir zarađuje milijarde. Ostaje za vidjeti hoće li inicijativa ostati samo na ideji ili će se koliko-toliko realizirati.
2 thoughts on “Inter D2D – vikend

Odgovori