full screen background image

Inter D2D – 11.02.2014.

S obzirom da nekoliko dana nije bilo rubrike Inter D2D izdvajamo intervju Massima Morattija od ponedjeljka. Jučer osim uvježbavanja za gostovanje u Firenzi ničeg konkretnog nije bilo u klubu…

MORATTI: THOHIR BI TREBAO BITI PRISUTNIJI

Prve kritike uputio je Massimo Moratti na račun predsjednika Ericka Thohira. Napravio je to u intervjuu povodom dodjele nagrade za osobu godine kojom je GLGS (grupa lombardskih sportskih novinara) nagradila baš njega…

Ponedjeljci su Vam sada drugačiji?

Jedino što se promijenilo je da nedjelju proživljavam s manje straha. Jednako patim, ali nisam teroriziran jer tu patnju sada dijelim s nekim drugim.

Odlazak Brance.

Nije na meni, ali sigurno mi je žao jer je 10 godina radio sa mnom i preuzimam odgovornost. Nije bilo očekivano, ali to su nova iskustva koja radi novo vlasništvo i mislim da su korisni zbog senzibiliteta prema navijačima.

Komentar na proteste navijača?

Neću komentirati, oduvijek je bilo stvari koje nisam cijenio, čak i u periodu Calciopolija nikada nisam vidio da su sasvim stali uz mene. Ne čudim se da imaju drugačiji senzibilitet, ali svejedno ih poštujem jer pate kao ja kada je utakmica.

Jeste li očekivali više priznanja?

Navijači su takvi kakvi jesu, nisam očekivao ništa.

Jeste li se pokajali zbog dovođenja Icardija?

Ne, bez obzira na privatan život za koji mislim da će se normalizirati odličan je igrač i to će pokazati.

Što možete reći o utakmici sa Sassuolom i o Mazzarriju?

Vidio sam lijepe stvari u igri. A mislim kako je Mazzarri očekivao više od kluba i od igrača.

Savjeti Thohiru?

Mora biti prisutniji i imati povjerenje samo u osobe kojima vjeruje 100%. Samo tako oni mogu prenjeti to povjerenje na klub.

Jeli istina da niste Mazzarriju rekli da ćete prodati klub?

Ne bih odgovorio na to pitanje.

Kakav Vam je Hernanes?

Vidio sam puno velikih igrača (smijeh). Simpatičan je i to je važno. Vrlo je entuzijastičan što je došao u Inter. Odlično se kreće na terenu. Nadamo se da će ovdje doživjeti vrhunac, ja sam siguran da će biti tako.

Postoji li klauzula o ponovnoj kupnji kluba?

Ne, ali postoje klauzule koje mi ako se ne ispune ne samo daju mogućnost već i odgovornost da ponovno preuzmem klub. Međutim, ne vjerujem da će to biti slučaj s gospodinom Thohirom jer on voli svoju novu kreaciju. Čujem se s njim i vidim kako pazi da napravi sve kako treba.

OLSEN NA POSUDBI

Mladi danski veznjak Patrick Olsen posuđen je norveškom Stromsgodsetu do 31. prosinca 2014.

HERNANES VEĆ OZLJEĐEN

Na jučerašnjem treningu Hernanes je osjetio bol u aduktoru i napustio trening. Prema Mediasetu moguće je istegnuće, što predviđa dugu pauzu dok La Gazzetta dello Sport kaže kako je već jučer popodne trenirao, ali ipak po posebnom programu. Diego Milito također je imao problem, ali ništa ozbiljno, dok je Mateo Kovačić dobio posjekotinu na desnom koljenu koje je zašiveno sa tri šava. Neće biti problema za nastavak treninga i upravo se on spominje na mjestu Hernanesa bude li Brazilac onemogućen za utakmicu u Firenzi.

SASTAV ZA FIORENTINU

Iako su odrađena tek prva dva treninga mediji nagađaju kako će u Firenzi, ukoliko sve bude u redu s ozljedama Mazzarri na teren poslati istih 10 igrača. Jedina promjena biti će D’Ambrosio koji bi trebao igrati umjesto Jonathana.
2 thoughts on “Inter D2D – 11.02.2014.

Odgovori