full screen background image

Inter D2D – vikend; Ranocchia ostaje, ali Branca odlazi

Kao i svaki vikend i ovaj je bio u sjeni utakmice, i to derbija s Juventusom. Međutim zaključenje prijelaznog roka ipak je ostavilo traga…

RANOCCHIA OSTAJE

Andrea Ranocchia bio je jako blizu odlaska u Galatasaray pošto prijelazni rok u Turskoj završava tek danas. Međutim istanbulski se čelnici nisu s talijanskim braničem uspjeli dogovoriti oko plaće. Ostaje još cijeli dan danas da se nešto promijeni, ali predsjednik turskog kluba Aysal rekao je: “Ranocchiju nećemo dovesti, nismo se uspjeli dogovoriti s igračem. Naš novi cilj je mlađi Burdisso? Da, tako je, to je istina.” Pošto je tržište u ostalom dijelu Europe zatvoreno Ranocchia će do ljeta ostati u Interu.

BRANCA NAPUŠTA INTER

Kako smo već prenijeli jučer u posebnoj vijesti Marco Branca će u sljedećim danima raskinuti ugovor s Interom. Uloga sportskog direktora neće se popunjavati, a sve ovlasti preuzima Piero Ausilio. Međutim, nagađa se kako će i on biti tu samo do ljeta kada će Erick Thohir postaviti novo ime za poslove oko kupoprodaje igrača. Odlazak Brance za Inter nikako neće biti jeftin, jer sportski direktor ima ugovor na neodređeno vrijeme, te će raskid skupo naplatiti. Branca je promoviran na tu funkciju 2003. Pod njegovom paskom dovedeno je mnoštvo velikih igrača, stvoren je Inter koji je kulminirao pod vodstvom Jose Mourinha. Mnoge druge poslove odradio je fantastično dovevši velika pojačanja bez potrošenog centa. U posljednje tri godine nažalost sposobnost ili intuicija mu nisu bili jaki što dovodi do logičnog rastanka ovih dana.

MORATTI KUPUJE CAGLIARI?

Glasine, ali glasine koje stižu iz više izvora na Sardiniji. Naime Massimo Cellino od subote je službeno postao novi vlasnik Leeds Uniteda i traži kupca za svoj Cagliari. Prema više izvora sa Sardinije jedan od zainteresiranih za kupnju Cagliarija je i Massimo Moratti. Na taj upit prije par dana Moratti se nasmijao i rekao: “Nećemo se šaliti.”
6 thoughts on “Inter D2D – vikend; Ranocchia ostaje, ali Branca odlazi

    1. EL CUCHU 19

      Eto i uz svu volju najveći S T U P Intera,drvo samo takvo neotesano nije otišlo u Galatu,kreten glupi,mog’o je tamo možda nešta odigrat’pa bi možda išo popunit broj za Brazil,sad neće ovdje upast’nikako,iako i kompanjoni iz obrane najblaže rečeno ne briljiraju…

Odgovori