full screen background image

Andy Polo – ulog u budućnost

Dok su svjetla reflektora tijekom posljednjeg dana prijelaznog roka bila usmjerena na velika imena, iza pozornice se u redove Intera ušuljalo jedno, mnogima nepoznato, novo lice. Riječ je o 19-godišnjem Peruancu punog imena Andy Jorman Polo Andrade koji igra na poziciji krilnog napadača. Ovog mladog igrača odlikuju brzina i iznimno kvalitetna završnica, a navodno će za sada biti priključen momčadi Primavere.

Polo je nogometnu karijeru započeo u mlađim uzrastima Universitaria de Deportesa, da bi za seniorsku momčad istoimenog peruanskog prvoligaša debitirao sa samo 16 godina. Sa 18 godina ga kupuje Universitad de San Martin, iz kojeg je prešao u Inter.

Financijski detalji ugovora, kao i odšteta još uvijek nisu poznati.
4 thoughts on “Andy Polo – ulog u budućnost

  1. fanatico

    Imam osjećaj da smo konačno uboli pravu stvar (nakon Maicona i Juana) i jako me obradovao ovaj transfer. Još mi je draže da su naši to odradili u tišini i brzo i učinkovito. Bilo je još dosta klubova zainteresirano. Tako se to radi, moraš malo reskirati a u biti ne radi se o velikom novcu kad loviš nepoznate mladiće i kako god bude novce vratiš. Ovaj put mislim da imamo dijamant i sad ovisi o našoj struci kako će ga znati obraditi.

Odgovori