full screen background image

Inter D2D – 27.01.2014.

U Appiano Gentileu tek danas počinju treninzi, ali zato je aktivno na klupskom planu. Tim povodom je govorio Massimo Moratti, a Belfodil bi jutros trebao biti na liječničkom pregledu kod Queens Park Rangersa, što znači da bi transfer danas mogao postati služben…

MORATTI: THOHIR NEMA POTREBU ZA MOJIM SAVJETIMA

Navijači Intera na nedjeljnoj utakmici prozvali su sve članove kluba, čak i Zanettija i ostale senatore. Samo dvije osobe nisu dotakli svojim transparentima: Waltera Mazzarrija i Massima Morattija. Doduše, prije utakmice su samo poručili počasnom predsjedniku da se riješi svojih obiteljskih prijatelja koji još rade u klubu. Moratti se za Sky Sport osvrnuo na događaje u klubu: “Danas je bio vrlo koristan sastanak, lijepa prilika da se mirno razgovara o stvarima bez pritiska blizine utakmice. Bilo je bitno čuti Erickove ideje. Savjeti? Vrlo brzo shvaća stvari, ne trebaju mu moji savjeti. Mislim da je važno da bude blizu klubu, čak i kada nije u Milanu. Važno je svima osjetiti teret vlasnika, da znaju tko je gazda.” Moratti je potom komentirao i prosvjede navijača za vrijeme utakmice s Cataniom: “Ništa neobično osim što nisu gledali utakmicu nego radili druge stvari. Time su naštetili igračima na terenu. U ostalo ne ulazim, ali nadam se da će osobe koje su prozvane znati odgovoriti još većim trudom i pokazati svoju vrijednost.” Koji je put ka izlazu iz ove situacije za Thohira? “Vjerovati, uvijek. Rad i ozbiljnost se uvijek isplate. Uvijek postoji izlaz iako je nekad mukotrpan.” O prijelaznom roku: “Čitam puno netočnih stvari. Ovisi o Thohiru, sigurno ne o meni.” Vučinić – Guarin: “Navijači Intera posebno osjećaju rivalstvo s Juventusom i ne može ih se kritizirati za poteze koje su napravili kada su čuli za uvjete pregovora. Ne znam kako će se to završiti, ali mislim da ne postoje uvjeti za ponovno otvaranje pregovora.”

BELFODIL U QPR-U

Ishak Belfodil prema napisima medija jutros će proći liječnički pregled u Queens Park Rangersima. Ukoliko sve bude u redu potpisati će s njima ugovor o posudbi.

Isto tako, danas bi služben trebao postati transfer D’Ambrosija u Inter. Sve je dogovoreno, u Torino će od lipnja Benassi, te 1,5 milijuna eura.

CAMBIASSO VAN STROJA

Esteban Cambiasso izašao je protiv Catanije zbog ozljede. Na TV-u je izgledalo kao da se radi o ozljedi koljena, ali ipak je riječ o istegnuću bedrenog mišića lijeve noge. Danas će se ispitati ozbiljnost ozljede, ali prema pisanju medija ona može biti ozbiljnije prirode, te bi Cambiasso mogao propustiti Juventus. Ipak, više ćemo znati nakon što ga pregledaju liječnici.
2 thoughts on “Inter D2D – 27.01.2014.

  1. nerazzurri

    politika kluba mi je zaista nejasna..evo npr Belfodila smo dali Cassana i desetak miliona a sada ide na posudbu, jedva cekaju da ga otjeraju..pa zasto je dovodjen?? ne razumijem zaista..
    i dalje se može ojacati ekipa ali moras se odriješit kesa..uz dolazak kako se navodi Hernanesa i jednog dobrog napadaca Mazzari ce imati solidnu ekipu..do 4 mjesta realno

Odgovori