full screen background image

Curva Nord istakla 3 zahtjeva za Thohira na tribini

Utakmica protiv Catanije je pokazala sve nevolje Intera na terenu, ali su navijači više pažnje obratili na ono što se dešavalo u proteklih deset dana.

Naime, prije utakmice je transparentom odato priznanje navijačima koji su spriječili trampu Vučinić-Guarin.

Poslje toga su šutili tri minuta, a onda su izbacili svoja tri jednostavna pravila za gazdu:

1. “Nikada ne surađivati u prijelaznom roku sa Juventusom i Milanom” (pri tome su imena rivala napisana uvredljivo).

2. “Thohir postavi svog čovjeka od povjerenja”

3. “Svi direktori iz prethodnog perioda da odu iz kluba”

Ovo se odnosi na Marca Fassonea koji je dogovorio posao sa Juventusom oko Vučinića, a optužuju ga da navija za Juve, pošto je i radio u torinskom klubu. Uz to, na meti je i Marco Branca, još jedan direktor i bivši napadač kluba. Navijači smatraju da je nesposoban i da su greške u dovođenju igrača u post Mourinhovoj eri njegove.

Bilo kako bilo, Inter je daleko od trećeg mjesta, a odmakla im je i Fiorentina, cilj je bio treće mjesto, ali čini se da je to nemoguća misija.

Mazzarri smatra da je u pitanju godina tranzicije, ali pitanje je hoće li klub imati strpljenja. On je optužio navijače da im manjka entuzijazam i da se tim osjećao kao da igra pred praznim tribinama.

Ovakve scene nisu neobične u Interu i sve kao da se vratilo desetak godina unazad…

Izvor: Sportske.net
2 thoughts on “Curva Nord istakla 3 zahtjeva za Thohira na tribini

  1. Icardi9

    Benitez,Ranieri,Gasperini,Leonardo,Stramaccioni,Mazzari..nije slucajno sto sada CN staje uz trenera.. Moratijeva a sada Thohirova tolerantnost u klubu prema pojedenicima,a zna se o kome pricam. Na ovaj Inter fale 9 zasilenja u pravu smislu te reci! Mazzari je kriv ovde ali ubedljivo najmali krivac. Zelim reci da bilo koji trener na planeti nema idelne uslove u ovakav Inter! Meni sejedno za mene je svaka sezona LOSA u kojoj Inter ne konkurise za 1vo mesto!
    P.s Losije od ovo realno samo moze biti plasman u Seriju B!

Odgovori