full screen background image
Search
Wednesday 14 November 2018
 • :
 • :

Curva Nord: Pobjeda Interista

Curva Nord među prvima je oštro reagirala na pregovore Intera i Juventusa oko razmjene Vučinića i Guarina. Otvorenim službenim pismom pozvali su sve interiste diljem svijeta na protest. Nakon što su pregovori propali i Curva Nord je novim priopćenjem zaokružila cijelu priču…

“Curva Nord se želi zahvaliti tisućama navijača koji su našoj stranici slali pisma s porukama zahvale i podrške, svim Inter Clubovima, svim “običnim” interistima, svima koji su pokazali bliskost čak i iz inozemstva, te svima koji zbog više sile nisu mogli biti u Milanu.

Vaša puna potpora našem priopćenju daje nam snagu da nastavimo s drugim inicijativama, o čemu ćemo vas obavještavati putem ove stranice u sljedećim danima i u kojima ćemo tražiti vašu interakciju.

Jučerašnja pobjeda nije Curve Nord, već INTERISTA.
Oni koji mijenjaju igrače, ali uvijek su tu, oni koje Vučinić i/ili Guarin relativno zanima, oni koji nisu ni stručnjaci ni treneri, koji nisu ni direktori ni predsjednici… i možda nemaju novaca niti da dočekaju kraj mjeseca.
Ali oni koji prema našem Interu osjećaju neobjašnjivu ljubav u venama.

MI SMO INTER!!!

FORZA INTERISTI!!! SVOM SNAGOM NAPRIJED!!

CURVA NORD MILANO 1969″

Ako vam to do sada nije bilo poznato službena stranica Curve Nord je http://www.curvanordmilano.net
2 thoughts on “Curva Nord: Pobjeda Interista

 1. nerazzurri

  Ova situacija me bar djelimicno podsjetila na vezu navijača i klubova u Njemačkoj i njihovu saradnju..
  Bravo Curva Nord bravo Interisti..
  Forza RAGAZZI

  Reply
 2. nraguz

  Koliko god sam za toliko ne bih volio da se reagira na svaku sitnicu. Navijači ne bi trebali voditi klupske politike. Kada dođe do grla reagirati svakako kao što je to CN69 do sada radila, ali iz ovog priopćenja mi se čini kao da su dobili krila, pa su eto već najavili nove inicijative. E to mi se već ne sviđa.
  A s druge strane se nadam da je Inter još uvijek dovoljno ozbiljan da zna kada poslušati navijače, ali i kada ih ignorirati.

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *