full screen background image

Inter D2D – 21.01.2014.

Jučer se u Interu sve vrtilo oko pregovora s Juventusom o razmjeni Guarina i Vučinića koji su na kraju odlukom Intera propali…

DI MARZIO: NAVIJAČI SU PRESUDILI

Stručnjak za prijelazni rok Gianluca Di Marzio izjavio je kako je protest navijača Intera bio ključan u prekidu razgovora kluba s Juventusom: “Apsolutno, zbog njihove inicijative uprava Intera je shvatila da radi pogrešku, sami su na kraju to priznali, te su se povukli iz pregovora.”

MORATTI DOČEKAN KAO SPASITELJ

Pripadnici Curve Nord jučer su cijeli dan boravili u centru Milana, između sjedišta Intera i Sarasa, tražeći Massima Morattija. Skandirali su: “c’e solo un presidente” (samo je jedan predsjednik), a na vijest o prekidima pregovora s Juventusom u večernjim satima reagirali su burnim slavljem. Nakon svega pojavio se i počasni predsjednik kluba koji je dočekan ovacijama kao spasitelj, jer mišljenje je javnosti kako je on uspio odgovoriti Ericka Thohira od trampe s Juventusom ukazavši upravo na nezadovoljstvo navijača. Potom se Moratti kratko obratio i medijima: “Navijači samo žele odgovore. O pregovorima će govoriti predsjednik, a protest navijača mislim da je bio zaista civilan.”
Odgovori