full screen background image

Inter D2D – 20.01.2014.

S obzirom da je jučer bio, a danas će se nastaviti intenzivan dan u klubu u rubrici Inter D2D izdvajamo jedino zanimljivu izjavu Javier Zanettija koju smo pronašli na jednoj od njegovih neslužbenih stranica na Facebooku, te intervju Waltera Mazzarrija…

ZANETTI UBACIO BOTTU UMJESTO SEBE

Jeli Zanetti uistinu ovo napravio kao i izjavio nije sigurno, ali evo što stoji na Facebooku: “Pet minuta prije kraja trener mi je rekao da se zagrijem, ali ja sam odbio i rekao da bi umjesto mene to trebao napraviti Ruben Botta. On je inzistirao, ali ja još više. Danas sam se osjećao u formi, ali momčad nije trebala mene, trebala je nekoga tko će pomoći Diegu i Rodrigu naprijed. To sam i rekao treneru, te se on odlučio za Bottu. Dvije minute kasnije Botta ne iskorištava sjajnu priliku, trener me pogleda u lice, nasmije se i kaže: ‘imao si pravo, ali sam siguran da bi ti sa tom savršenom kosom pospremio loptu u mrežu’. Odgovorio sam mu da moj cilj nije zabiti gol (iako mi nedostaju slavlja), već mi je cilj biti od koristi momčadi.”
Radi se naravno o utakmici u Genovi.

Ova izjava, ako je istinita sugerira nekoliko stvari (osobno mišljenje):
1. Veličinu i nesebičnost Zanettija
2. Manjak autoriteta kod Mazzarrija
3. Bezidejnost Mazzarrija

MAZZARRI: GODINA NIJE LAKA, ALI SVI SU UZ MENE

Walter Mazzarri gostovao je u emisiji Tika Taka gdje je govorio o svojoj karijeri. Naravno i o posljednjem njenom dijelu…

Na pitanje jeli očekivao tako tešku sezonu i osjeća li podršku u Interu kaže: “Da, znao sam da dolazim u poseban klub kojeg nije lako trenirati. No krenulo je odlično, sve se činilo lakim. Kasnije smo stali što zbog vlastitih grešaka, što zbog predstava ispod realnih mogućnosti, što zbog zasluge protivnika, što zbog nedostatka sreće. Trener je meta od kada krene karijera, uvijek je pod povećalom, tako da se ne osjećam nešto drugačije ovdje. Objektivno, nalazimo se u povijesnom trenutku, ali i ranije u karijeri sam imao teških trenutaka. Kada sam došao u Inter nisam znao da će se mijenjati vlasništvo. To svakako utječe na igrače, htjeli vi to ili ne. Posebno vrijedi za one kojima ističe ugovor. Kako ih motivirati? Ipak, osjećam veliku potporu Thohira, Morattija i svih u klubu. Odlično surađujem s Brancom i Ausiliom, tako da se ne mogu žaliti da sam ostavljen sam. Možda jesam ostavljen sam ako Inter danas ne može kupovati kao nekada, ali imam podršku svih u klubu.”
3 thoughts on “Inter D2D – 20.01.2014.

  1. nerazzurri

    pa hajd realno koliko posto je moguće da je Il capitano, pa i ako je istina da se gore navedeno desilo, da izađe na društvenu mrezu i sve to promahala..ma daj hajd sto su prolupali u upravi nego i navijači počeli da lupetaju gluposti..

Odgovori