full screen background image
Search
Wednesday 14 November 2018
  • :
  • :

Stopirana razmjena Vučinić – Guarin!

Nakon što je već sve bilo dogovoreno u večernjim satima se Inter izgleda povlači iz dogovora…

Reakcije navijača bile su furiozne, a službeno se oglasila i Curva Nord (cijelo pismo donosimo sutra) koja je naglasila kako je ovo kap koja je prelila čašu i najavila prosvjede diljem svijeta pozvavši i sve Inter Clubove da daju svoj doprinos tome. Ta je informacija stigla do Ericka Thohira koji je potom Pieru Ausiliju naredio otkaz dogovora. Međutim, postoji jedan ogroman problem: oba igrača već su sve dogovorila i za njih nema povratka. Guarin je zaprijetio kako neće više trenirati ukoliko ostane u Interu.
Iza odluke o povlačenju Intera ipak navodno stoji nezadovoljstvo jer crno-plavi ne žele čistu zamjenu, već i najmanje pet milijuna eura plus Vučinića za Guarina. Čeka se rasplet ove sada izuzetno komplicirane trakavice.

D’Ambrosio će biti drugi igrač koji će stići u Inter, doći će iz istog grada kao Vučinić. Prema napisima medija Torino i Inter napokon su se dogovorili. Umjesto traženog Botte Inter će Torinu prepustiti polovicu ugovora Duncana i nešto novaca. Predsjednik Torina Cairo potvrdio je kako igrač ima dogovor s Interom: “Ima dogovor s Interom, ali ne znam koliko ga to sada smeta s obzirom na čarobni trenutak Torina.”

Alvaro Pereira danas će proći liječnički pregled u Sao Paulu nakon čega će i službeno postati igrač istoimenog kluba.




21 thoughts on “Stopirana razmjena Vučinić – Guarin!

  1. EL CUCHU 19

    Za direktnu zamjenu nisam nikako,dobijaš igrača u 31-oj godini, jedino ako djubrentini uplate još 10 milja eurona…

    Reply
  2. ZAMORANO_1+8

    Nevjerovatna je nekompetentnost nase uprave!!! Ovo je harakiri! Pa cime smo zasluzili ovako jadne, maloumne i nekompetentne ljude za kormilom nasega kluba? Ako se vec trebalo rjesiti Guarina onda ga je trebalo prodati vani jer jedini njegov problem u klubu bio je isti kao Alvarezov i Kovacicev , trener ih tjera da igraju van prirodne pozicije! A glede D’ Ambrosia, dali smo novce i pola Duncana za igraca kojemu na ljeto ISTICE UGOVOR!!! Kapa do poda!!!

    Reply
  3. fanatico

    Mene ova razmjena razočarala. Eto svim velikim kritičarima, ode vam glavni krivac i sad ćemo procvjetati. Šipak. Vučinić već dugo gotovo ne igra plus godine u odnosu na Guarina i mi trampimo. Još jedan dokaz kretenizma našh majstora mercata. Nama ne valja a đubrentusu valja, Mourinhu bi valjao… Pa bolje bi bilo i da smo ga za čistih 7,8 milja prodali nego ova zamjena.

    Prijelazni rok je imao smisla prvi tjedan godine a sad apsolutno nema za nas nikakvog smisla. Što mi želimo? Zimski mercato služi momčadima da se preslože i ojačaju u hvatanju pozicija za Europu ili titulu (manji u borbi za opstanak). Mi takvih briga nemamo i više ne vidim razlog za kupovinu, pogotovo ovakve vrste. Jedina suvisla taktika sad može biti da se slaže momčad za budućnost, ali se onda ne kupuje ishitreno i trguje samo da bi se trgovalo, već se planski kupuju igrači, pogotovo mlađi. Ako je Vučinić budućnost… ON je neosporno dobar igrač i imalo bi nekog smisla da mi nismo totalno uprskali prvenstvo i sada nemamo nikakvu realnu šansu za Europu (Cup UEFA – hvala, ne zanima me). Imamo 2 mladića kojima se ne daje nikakva ozbiljna šansa da igraju, pogotovo sa trenerom koji igra sa 1 napadačem i sad dolaskom iskusnog Vučinića Icardi i Belfodil mogu samo sanjati igru ili otići iz kluba. Eto ode Guarin (a ionako smo tanki u vezi) pa će sada i ova dva mladića biti višak a trebamo raditi remont i podmlađivanje momčadi. Pa tko je tu lud? Za Brancu i Ausilia znamo ali izgleda da ima i većih faca koji nam uništavaju klub. Kreten do kretena šta napraviše i šta prave i dalje od kluba a nema ko da ih potjera usranom motkom.

    Reply
  4. nerazzurri

    možda sam lud ali mislim da je ovo dobar potez..nama je bila potrebna klasa u napadu pod hitno i to ćemo dobiti sa vučinićem..on je ekstra napadač zaista..a što se tiče guarina žao mi je jer ima energiju, potencijal, ali nikad neće biti nositelj ekipe, vođa sigurno ne..a i kovačić će sada sigurno imati punu minuažu…

    Reply
  5. Dexter

    Bože mili, pa što se ovo događa!? Jedinog igrača koji i igrački i financijski nešto vrijedi otpravili su iz kluba. I umjesto da ga, kad su ga već prodavali, uvale Mourinhu za 10 – 12 mil. €, jer realno toliko vrijedi oni ga predaju u ruke Juventusu u zamjenu za 31 – godišnjeg ocvalog napadača, a sve u glava – glava dogovoru. Pa gdje im je pamet? Zašto? Jeli im netko iz Juventusa, ili netko treći nečim prijeti, ucjenjuje ih, pa da tako dogovaraju poslove na štetu kluba? Ja stvarno ne znam što bih na sve ovo rekao. Thohir cijelo vrijeme kenja kako treba prvo prodavati da bio se sanirali dugovi, a sad evo daje bez ijednog eura odštete najvrjednijeg igrača u klubu. I to kome??? Upravo je Juventus učinio 15% jačim, a mi smo izgubili ono malo dubine i kvalitete što nam je je bilo ostalo u sredini. Jednostavno mi nije jasno kud ovo vodi. Što je cilj? Serie B? Ovakvim načinom ni to nije nerealna mogućnost.

    Reply
  6. Ivan

    Ovo je katastrofa.
    Mladog, potentnog veznjaka za igrača u silaznoj putanji.
    Igrač vrijednosti 15-17 mil. eura za igrača koji max. ako vrijedi 10 mil.
    26 godina za 31 godinu

    Nemojte me krivo shvatit, Vučinić je dobar igrač, no prosjek mu je 10-tak golova u sezoni, to i naša 2 mlada špica mogu zabiti da im se da da igraju. Možda i zabljese kod nas ali to je to on je gotov za sezonu-dvije.

    Katastrofa, sezona izgubljena oni dovode potrošenog igrača, valjda da nam osigura kup UEFA koji nam ne treba.

    Guarin nije uzalud otišao u Juventus niti ga je teažio Murinho jer je loš. Baš me sada zanima kako će tamo igrati, kod nažalost boljeg trenera nego Mazzari.

    Reply
    1. nraguz

      Ne nadaj se, ovo će se odraditi jer i Guarin i Vučinić više ne mogu natrag. Morati će se klubovi dogovoriti. Mirko je već na liječničkom, viđen je kako s Interovim doktorima ulazi u auto i kreće put Pavie.
      S druge strane Guarin je u hotelu Melia (objavljen i video i fotografije) gdje se pregovara i prijeti da neće trenirati ako ga ne puste. Samo da izvućemo kakav novac i odlično!

      Reply
  7. nraguz

    FcInterNews.it donosi kako je Guarin osobno, odnosno njegov agent bio taj koji je inicirao ovu razmjenu, jer ima dogovor s Juventusom već neko vrijeme. Mourinho je odustao od Guarina vrlo brzo, odlučivši se za Matića (mislim da je to pametan izbor) i njegov agent se brzo dogovorio s Juventusom. Zato je danas tako brzo izašla vijest kako je Guarin već sve sredio s Juventusom.
    Sada je jasna i Thohirova izjava od prije tjedan ili tako nešto kada je rekao za Guarina da u klubu ne želi igrače kojima srce nije u crno-plavom.
    Ako mi izvučemo novac iz ove razmjene ja sam zadovoljan, ne pripadam većini koja se protivi ovom poslu.

    Reply
  8. nraguz

    Nakon što se završi ovaj posao, piše se, Inter ide u Rim kod Lazija po zamjenu za Guarina – Hernanesa.
    Izvanredan igrač, ali ja ga ne volim jer je egoista. Slično Guarinu, tako da mislim da dobijamo isto sranje ali drugo pakovanje.

    Reply
  9. Ivan

    Nisam znao da je to igračeva odluka ako je tako neka se tornja van Intera odmah.

    A ako dolazi Hernanes opet se zatvaraju vrata Kovačiću.

    Reply
  10. Epid Aurus

    ne treba se previše obazirati na stavove curve nord,tifosi ko tifosi. nadam se da indonežanin neće dopustit da ulica vodi klub, mada je većina sugestija u redu. inter nije ni baseball ni nba. guarin je bivši i daleko mu kuća nakon ovih saznanja.

    Reply
  11. Alen

    U ovoj hrpi komentara ne znam ko je napiso da se slaze s ovim..i ja sam jedan od tih,ja iskreno smatram da je Guarin jako los fudbaler,Vucinica cijenim itekako..samo bih volio zbog njegovih godina da uzmemo 5-6 miliona,a dobri majstori bi izvukli te pare,ali Branka i co,to ne mogu…i dajte vise to Ambroziju,da ozraceni ode na klupu…samo mi nije jasno onda cemu ono Tohirevo,igraci stariji od 26 nisu za inter..

    Reply
  12. Augment

    Svakako jesam da tom panju Guarinu vidim pedalu, ali brate mili ako je istina da je cista razmjena onda stvarno nisu normalni!!!!
    pa mjku vam jbm

    gazda ce to sve da protjera uvjeren sam samo da se malo bolje uputi

    Reply
  13. Ante

    Pun pogodak jos ako uzmemo Hernanesa ja zadovoljan jer Guaro je poceo igrat priko one stvari i stalno se svadat i negodovat.laka mu noc!

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *