full screen background image

Capello: Thohir ne radi ništa

Valu kritike predsjedniku Intera posljednjih tjedana pridružio se i izbornik Rusije, veliki talijanski trener Fabio Capello…

Capello je u intervjuu za američki Fox Sports među brojnim temama govorio i o Interu: “Kada se radi o velikim klubovima kada dođe novi vlasnik razmišlja se da može napraviti nešto kako bi pojačao momčad. Thohir to ne radi, to je cijela istina. Netko tko dođe u klub kao Inter ne može govoriti neke stvari, da prvo mora prodati kako bi kupovao. Tu su navijači sa pobjedničkim uspomenama, s lijepim uspomenama i ne može se njima pričati o tranzicijskoj godini. Nije mi uvjerljiv, ne radi ništa. Inter je simbol talijanskog nogometa, ne može tako gubiti velike igrače.”
One thought on “Capello: Thohir ne radi ništa

  1. nraguz

    Drago mi je da se ovo događa. Iako sigurno neće i normalno je da ne može promijeniti namjere jednog biznismena, Thohir će iz ovog bar dobro shvatiti što je kupio i natjerati će ga možda na malo drugačije, odgovornije razmišljanje prema veličini kluba. Neka vidi da mu Inter nije Philadelphia 76-ers ili DC United.

Odgovori