full screen background image

CM.com: Sad je stvarno dosta!

Direktor fenomena na webu, calciomercato.coma Xavier Jacobelli baš je nakon utakmice s Udineseom u četvrtak kritizirao Waltera Mazzarrija kako bi se trebao prestati žaliti na suđenje, jer da postaje smiješan baš svaku utakmicu vaditi se na suce. Mazzarri kao da ga je poslušao i odlučio je prestati…

No nakon sinoćnjeg ogleda Jacobelli je eksplodirao.

Sada je stvarno dosta. Ako to već neće reći Mazzarri kako ne bi ispao žrtva jer se stalno vadi na suđenje, reći će to Calciomercato.com.
Jučer su na San Siru Tommasi i suradnici napravili katastrofu. Poništen je čisti gol Nagatomu za 2:1; nije sviran jedanaesterac na Botti 20 sekundi prije kraja toliko očit da bi ga vidio i slijep čovjek.
Ne samo da se Interu ne svira jedanaesterac od 8. svibnja, već im se poništavaju regularni pogotci.
Prije nego nam Nicchi dođe govoriti kako je ovo jedna od najboljih sudačkih organizacija svijeta, morati će se suočiti s kritikama, jer tko kritizira valjda ne vidi koliko su odlični talijanski suci. Prije nego Braschi pošalje Tommasija i ekipu na sljedeći zadatak želimo postaviti pitanje: što je Inter skrivio Sistemu da ga se u jednoj utakmici masakrira, a u drugoj… opet masakrira?
Da budem jasan, Mazzarrijeva momčad ima problema i to je evidentno iz bilance prvog kruga prvenstva. Osam pobjeda, uz isto toliko remija i tri poraza, 38 postignutih i 23 primljena pogotka. Peto mjesto 20 bodova iza Juventusa i 10 iza Napolija i Lige prvaka. Dodajmo tome i eliminaciju u osmini finala Kupa od Udinesea (prvi put nakon 2002.) kojeg je odmah zgazila Sampdoria i slika Intera je jasna.
No ako se jednoj tranzicijskoj sezoni koja je sama po sebi teška doda impresivna serija sudačkih oštećenja jasno je zašto se Inter okrenuo protiv sudačke organizacije. I imaju potpuno pravo.

Xavier Jacobelli
One thought on “CM.com: Sad je stvarno dosta!

Odgovori