full screen background image

Inter D2D – 07.01.2014.

Već jučer se u Appiano Gentileu radilo, jer u četvrtak Inter gostuje u Udinama u osmini finala TIM Cupa. Iz trening-tabora međutim nema posebnih novosti…

THOHIR: RADIMO ZAJEDNO NA ISTOM PROJEKTU

Erick Thohir nakon utakmice s Laziom izjavio je kako je to bio najgori Inter ove sezone. Jučer je svoju izjavu obrazložio: “Pročitao sam kako je moja izjava shvaćena kao kritika momčadi. Kada izgubiš utakmicu normalno je kako si razočaran, ali to ne znači da si kritičan. Ja sam prvi koji jesam nesretan kada izgubimo, ali svi radimo zajedno sa istim ciljem. Tehničke analize me se ne tiču, to je trenerov posao. Ponavljam, nije jedna pobjeda, jedan poraz, jedna svirana situacija protiv nas nešto što će nam promijeniti ideju kod projekta. Nastavljamo raditi za dobrobit momčadi, kluba i naših navijača.

BRANCIN TAJNI NEUSPJEH

Puno se imena u prijelaznom roku spominjalo oko Intera. Međutim jedno važno mediji nisu ubacili u miks. Gianluca Di Marzio, stručnjak za talijanski mercato izjavio je kako je “malo prije Božića Marco Branca pokušao dovesti Stevana Jovetića na posudbu, otputovavši u Manchester. Međutim, naišao je na čvrsto odbijanje ‘građana’.”

 
Odgovori