full screen background image

Mazzarri: Promjena trenera za nas može biti samo opasnost

Uoči utakmice 18. kola Serie A između Lazija i Intera press konferenciju je održao Walter Mazzarri. Izdvajamo najvažnije…

Koliko promjena trenera u Laziju može utjecati na utakmicu?

Netko kao Reja može samo konsolidirati ambijent, postaviti sve na svoje mjesto. Za nas je to samo negativno. Gledao sam Lazio u Veroni i to je bila sasvim izgubljena momčad. Imaju odlične pojedince i čitao sam kako ih je Reja već doveo u red, podigao atmosferu, a promjenu prati i entuzijazam navijača. Biti će nam jako teško.

Kako su Milito i Icardi?

Milito je dobro, ide s nama. Naravno da mu nedostaje ritam utakmica, ali poneku minutu u nogama ima. Icardi je fizički u normalnom stanju, ali danas ima temperaturu i nisam siguran da ćemo ga uopće voditi sa sobom.

U kakvom su se stanju igrači vratili sa praznika?

Prema onom što sam vidio na treninzima bez problema su ispunjali sve zahtjeve što mi govori kako su se držali osobnog programa. Sigurno je i pobjeda u derbyju napunila njihove baterije i nadam se da će takvo stanje prenjeti sutra na teren.

Sviđa li vam se D’Ambrosio?

Dok nije registrirani igrač Intera o prijelaznom roku ne pričam. Jedva čekam da završi siječanj, da prođu svi ti napisi. Imamo četiri utakmice ovaj mjesec i takve stvari mogu samo dekoncentrirati igrače. Toga se bojim jer si to ne smijemo dopustiti.

Jeli realno ciljeve postaviti još više nego su bili na početku sezone?

Ja nikada nisam zadovoljan i smatram da nam realno nedostaje četiri boda iz dosadašnjeg dijela. Sada treba završiti prvi krug prvenstva i onda možemo rezimirati našu polusezonu.

Hoće li igrati Kuzmanović?

Još razmišljam, probao sam ga i na režiserskoj ulozi. U derbyju je bio odličan.

Alvarez od prve minute?

Da, ali jednake šanse imaju i Kovačić i Kuzmanović.

Od koga očekujete više u 2014.?

Kovačić se razvija kako želim. Radi gigantske korake ne samo u potezima, već u koristi momčadi. A to su stvari koje od talenta stvaraju super igrača i siguran sam kako će se u drugom dijelu prvenstva razvijati još više.
3 thoughts on “Mazzarri: Promjena trenera za nas može biti samo opasnost

 1. nraguz

  Čeka se službena objava, ali D’Ambrosio je naš novi bek. Gledao sam ga puno u Torinu i primjetio ga. A kad netko laik kao ja primjeti lijevog beka onda valjda nešto zna. A uzeli smo ga kada je već trebao biti Milanov… Bar tako mediji pišu.

  1. J.Zanetti4

   ja zaista ne poznajem igru D’Ambrosia i nisam sklon komentarisanju dok ne vidim sta igrač zaista zna na terenu…
   ali mišljenja sam da je to još jedan u nizu igrača koji će biti na klupi jer će Nagatomo biti starter
   Dakle, mislim da to nije igrač koji moze doneti prevagu u nastavku sezone u borbi za 3.proziciju, te da nece imati zacementirano mesto u pocetnih 11

Odgovori