full screen background image

Maicon – predmet želja

Kako se europska nogometna sezona primiče kraju tako se sve više kao vjerojatni nasljednik Nizozemca Francka Rijkarda na klupi katalonskog giganta Barcelone spominje porugalski stručnjak Jose Mourinho. Francuski izvori spominju sastanak između Portugalca i čelništva Barcelone na kojemu je Mourinho potonjima prikazao DVD s njegovim viđenjem buduće Barcelone. Naveo je pozicije u momčadi koje po njemu “škripe” i na kojima su nužna pojačanja. Posebno se, uz ostalo, osvrnuo na obranu tražeći pojačanja na bekovskim pozicijama. Spomenuo je i nekoliko imena od kojih je prvi na listi želja Nijemac Philip Lahm, ali i izrazio sumnju u realizaciju transfera, jer se boji da ga Bayern neće pustiti.
Drugi na listi Murinhovih želja je naš Maicon kojeg, očito, Jose vidi kao jedno od idealnih riješenja.
Treći čijim se imenom baratalo je Dani Alves iz Valencije.
Hoće li Barcelona, nakon sve izglednije promjene na kormilu prve momčadi, odaslati službenu ponudu Interu za Maicona ostaje za vidjeti.
3 thoughts on “Maicon – predmet želja

  1. koluminterist

    nikako, to je jedan od boljih poteza vodstva kluba u zadnjih par godina. Kupiti relativno jeftino, a pogoditi pravog igraca. Recimo pravi potez je bio i sa Cambiassom, Juliom Cesarom, Jimenezom. One skupe a promasene investicije necu ni spominjati.

Odgovori