full screen background image

Cambiasso: Blagdani s osmijehom na licu

Nakon pobjede Intera u derbyju izjave su dali Esteban Cambiasso, Walter Mazzarri i Erick Thohir…

Cambiasso: Milan je u drugom poluvremenu pao fizički. U prvom nismo mogli iznijeti loptu zbog njihovog pritiska. Shvatljivo je kako nisu mogli tako izdržati cijelu utakmicu i mi smo to iskoristili u drugom dijelu. Velika je ovo radost za nas i navijače, jer lijepo je dočekati blagdane s osmijehom na licu, pobijediti u derbyju uvijek je fantastično. Sutra će naši navijači na posao zadovoljni. Što nam je rekao predsjednik? Bio je sretan kao svi u svlačionici, a nema tu previše riječi, puno se više govori kada se izgubi. Kada uzmeš tri boda slavi se, a pogotovo kada si dao sve od sebe. Dr. Moratti je bio na poslovnom putu, dogodilo se već jednom, ali sigurno je bio pred TV-om i slavio kao da je ovdje. Mislim da je klub ostavio dobrim rukama. Upoznao sam Thohira, mogu reći da ima veliku strast, to se vidi, a za druge procjene nisam kompetentan. Tweet Balotellija? Dobro je napravio poželivši sretan Božić, ovo je najljepše doba godine, ne treba dizati tenzije…

Mazzarri: Slavio sam kod pogotka, ali brzo se pokajao, jer sam se sjetio Juventusa i kako ima još do kraja. Ne smijemo se nikada opustiti. Upravo zato imamo manje bodova nego bismo objektivno trebali. Jedanaesterac na Palaciju? Mi to više uopće ne uzimamo kao mogućnost… danas je bio čist, svi su vidjeli. Osjetio se nedostatak Alvareza, u prvom poluvremenu nismo znali što i kako s loptom, strašno su nas pritiskali. U drugom smo dijelu igrali kako znamo i iako se činilo kako nam je gol ponovno začaran na kraju je jedna ipak ušla. Momci su nakon posljednjih rezultata, a s obzirom na odličan početak sezone osjećali lagani pritisak. Nedostajao je Alvarez, jer nije nam bio plan da nas Milan toliko stišće. Zato sam početkom drugog dijela ubacio kvalitetne i dinamične igrače kao Kovačića. Danas je bio veličanstven. I Kuzmanović i Icardi su odigrali sjajno. Ako moram naći manu nakon izmjena onda je to da nam je trebalo predugo da zabijemo. Kovačić? Danas je shvatio da može igrati i u vezi i kao polušpica, ali da u svakom slučaju mora igrati obje faze: bio je jako zreo danas. Istina, imao je par pretjeranih driblinga, ali ako bude uvijek igrao kao danas dati će jako puno ovoj momčadi.

Thohir: Hvala igračima i hvala navijačima. Bili su nevjerovatni. Bila je ovo velika večer i svi ćemo provesti uistinu sretan Božić, veličanstvena noć. Milan je igrao dobro, poštujemo ih, ali pobjeda je velika. Prije utakmice sam popričao s Barbarom Berlusconi i razmišljamo na sličan način. Mislim da je Palacio zabio jedan on najljepših golova u prvenstvu. Zanetti, Cambiasso i Nagatomo su pravi vođe. Nisam ni sanjao da ćemo dobiti dva derbyja u dva dana, zasluga je to trenera i igrača. Što još treba da ojačamo? Sigurno možemo bolje pod uvjetom da svi vjeruju u sebe. Ima mjesta gdje trebamo reagirati, ali strateški kako bismo se nastavili razvijati. Kada se vraćam? U siječnju.
Odgovori