full screen background image

Inter D2D – vikend, Moratti i Thohir: Savršena usklađenost

Nakon napisa u medijima pred kraj prošlog tjedna o narušenom odnosu između Morattija i Thohira, te sjeni Franka de Boera nad Mazzarrijem prvi je reagirao trener koji je odbacio sve navode na press konferenciji uoči Napolija nazvavši napise provokacijom uoči važnih susreta Intera.

Jučer su isto napravila ostala dvojica prozvanih. Predsjednik Thohir, koji je na godišnjem odmoru s obitelji u Rimu, te će u Milano i Appiano Gentile sredinom tjedna, po tom pitanju je izjavio: “Mazzarri je veliki profesionalac i ima potpuno povjerenje mene i cijelog rukovodstva. Uživa u poštovanju svih igrača i to ga čini pravom osobom na pravom mjestu. Njegov projekt u Interu je tek počeo, a zajedno ćemo odlučiti sljedeće korake kako bismo ostvarili važne ciljeve. Niti ja niti moje osoblje nismo ni u jednom trenutku pomislili kontaktirati druge trenere, ne vidimo potrebu. Iskre između mene i Morattija? Apsolutno ih nema, izmišljena i lažna priča. Harmonija i mirnoća između mene i obitelji Moratti potpuno je netaknuta. Međusobno poštovanje nije u pitanju, dapače raste iz dana u dan.”

Massimo Moratti također je uz zanimljiv opis opovrgnuo napise: “Žao mi je što su izašle neke priče, pogotovo mi je žao Thohira, jer je dobra osoba i radi samo za dobrobit Intera. Mogu vam garantirati kako između njega i mene nema nikakvog zahlađenja. Pitam se kako nastaju ovakve glasine, ali vjerujem kako je to zato što me više ne vidite, ne čitaju se moje izjave, nema me s vama onako često kao prije. No to je sve u skladu s mojim vjerovanjima i ponašanjem: nisam nametljiva osoba i takvo ponašanje bi mi se činilo kao forsiranje. To vam je isto kao kada prodate kuću. I sad zamislite da novi vlasnik dolazi doma i stalno vas nalazi u dnevnom boravku. To pak ne znači da smo se Thohir i ja udaljili. Situacija je upravo suprotna.”

GUARIN INTEROV ZAMIJENIO DRESOM KOLUMBIJE

Sve su učestalije glasine o odlasku Guarina iz Intera. Manchester United, Chelsea, Tottenham… Puno je špekulacija, a Ausilio i Branca su potvrdili kako su prošli tjedan bili u Londonu. Iziritiran tim napisima Fredy Guarin je nazvao svog agenta koji je došao u Milano na razgovore s Interom, te je na svom Twitter profilu uklonio svoju fotografiju u dresu Intera i zamijenio je onom na kojoj nosi dres svoje reprezentacije.

Guarin je svoju privrženost crno-plavom dresu stalno naglašavao i ponavljao putem društvenih mreža, no na terenu je priča sasvim drugačija. Zbog svog načina igre nije miljenik navijača, čak štoviše na njegovu adresu sve češće i sve više stižu zvižduci.
Odgovori