full screen background image

Mazzarri: Mislite li da su destabilizirajući napisi upravo u ovom trenutku slučajni?

Trener Intera Walter Mazzarri sprema se za povratak u Napulj, gdje je proveo četiri godine prije dolaska u Milano. Izdvajamo najzanimljivije sa press konferencije…

Posebna utakmica za Vas?

Četiri godine se ne mogu zaboraviti, sigurno ću nešto osjetiti kada izađemo na teren. No sada razmišljam isključivo o Interu, o tome kako pripremiti momčad za iznimno tešku utakmicu protiv jedne od najboljih momčadi u prvenstvu.

Kakav doček očekuješ?

Smatram da svaki klub ima inteligentne navijače. Takvi će znati cijeniti ono što sam napravio u Napoliju s obzirom na cijeli ambijent i status. Isto tako svak ima pravo izraziti ono što misli i osjeća, ja nemam nikakvih problema niti me to zamara.

Diže se tenzija napisima o zahlađenju odnosa između Morattija i Thohira, te Franku De Boeru kao novom treneru?

Već 14 godina sam trener na najvišem nivou, a 35 godina u nogometu. Stoga sam dovoljno iskusan da ja vas upitam mislite li da se te priče slučajno plasiraju u medije nakon tri remija i uoči dvije super jake utakmice? Dapače, ono što sam čuo od svih upletenih u ovu priču svojim ušima sasvim je suprotno od tih napisa. U klubu razmišljamo o predstavama i apsolutno smo svi ujedinjeni, klub i momčad.

Što očekujete sutra?

Vidjeti manje grešaka, vidjeti lijepu igru, ali u isto vrijeme uravnoteženu, inteligentnu. Ne možemo se samo zabavljati i napadati kao protiv Parme, moramo razmišljati o ukupnom dojmu nogometne igre.

Hoće li igrati Cambiasso?

Zašto me to pitate?

Zato što mi se činio loš u posljednjim utakmicama.

Cambiasso loš? Nije on bio nimalo loš. Dobro, mogu refrazirati svoju izjavu; u odnosu na generalne predstave ekipe Cambiasso je bio najmanje loš, bilo je puno gorih pojedinaca.
2 thoughts on “Mazzarri: Mislite li da su destabilizirajući napisi upravo u ovom trenutku slučajni?

  1. J.Zanetti4

    svaka cast mazzarriju, ali ja zelim trenera koji ce igrati 4-2-3-1 sa ofanzivnim krilima…ova taktika sa 3 štopera moze donekle napraviti rezultat u italiji jer se igra defanzivno… u evropi je to više nego jadno (juventus je primer)

  2. Alen

    ja mislim da nama treba dugorocna stabilnost, a za to nam najmanje treba promjena trenera..a ne treba nam ni neki “trener lutalica” koji ce tu bit 2 godine i otic..sviđa mi se Mazariev odnos s medijima,vrlo cesto jasno kaze kako stoje stvari, djeluje kao covjek koji ima “muda”….potpisujem da budemo na Juventusovom rezultatskom nivou 😀

Odgovori