full screen background image

Inter D2D – 09.12.2013.

Jučer se u Appiano Gentileu nije treniralo, pripreme za Napoli počinju danas…

POZNATE SATNICE PRVIH UTAKMICA U 2014

Lega Serie A objavila je satnice odigravanja utakmica od 18. do 21. kola prvenstva. Tako će Lazio i Inter utakmicu 18. kola igrati na sveta Tri kralja u 18:30. Meazza će u 19. kolu dočekati Chievo u ponedjeljak 13. siječnja u 21:00. Novi ciklus, odnosno uzvratni ili kako se kaže, proljetni dio prvenstva Inter započinje u nedjelju 19. siječnja na Marassiju protiv Genoe u 15 sati, dok u 21. kolu u istom terminu sedam dana kasnije u Milano stiže Catania.

Poznati su i termini osmine i četvrtfinala TIM Kupa. Na Friuliju u Udinama Inter igra u četvrtak, 9. siječnja. Satnica nije poznata, jer će to naknadno odlučiti RAI koji ima prava TV prijenosa sukladno svom programu. Prođe li se Di Natale i društvo četvrtfinalni ogled igra se protiv pobjednika utakmice Milan – Spezia u srijedu, 22. siječnja.

NA SARDINIJI NISU IZDRŽALI

Jedna izvanredna gesta obitelji Moratti. Nakon užasnih poplava koje su prije par tjedana pogodile Sardiniju otvoren je žiro-račun na koji svi mogu nesebično sudjelovati novčanim donacijama za pomoć unesrećenih. Prije par dana stigle su dvije uplate od po 500.000,00 EUR, dakle milijun. Iako su donatori željeli ostati anonimni na Sardiniji nisu mogli izdržati da ne otkriju imena dvaju dobročinitelja s obzirom da se radi o iznosu koji uvelike odskače od ostalih donacija. Radi se o Gian Marcu i Massimu Morattiju. Gian Marco je predsjednik tvrtke Saras, obiteljske firme Morattijevih još od oca Angela koja svoje rafinerije ima u Sarrochu na Sardiniji. To je područje jedno od šest najvećih nalazišta nafte u Europi, a Saras obrađuje 15% od ukupne količine nafte obrađene u Italiji.
Odgovori