full screen background image

Martić: Kovačić je talent, ali nije robot

Hrvatski agent s FIFA-inom licencom Tonči Martić dao je intervju za IlSussidiario.net, a glavna je tema bio 19-godišnji veznjak Intera Mateo Kovačić…

Talijanski mediji posljednjih dana uvelike razglabaju o tome zašto talentirani nogometaš ove sezone igra manje nego u prošloj. Martić smatra da nema razloga za zabrinutost.

– Mislim da Kovačić tek treba pokazati svoju punu kvalitetu, što je i normalno budući da je rođen 1994. Još je uvijek vrlo mlad. Veliki je talent, ali nije robot. U nadolazećim bi godinama mogao praviti razliku, ali treba mu dati vremena da sazrije.

O glasinama koje su se posljednjih dana pojavile u dijelu talijanskih medija da bi Juventus za Kovačića mogao ponuditi Interu Mirka Vučinića i Mauricija Islu, Martić je rekao:

– Nisam najbolja osoba da govorim o tome, ali mislim da je takva zamjena nemoguća. Ne vjerujem da bi se Inter odrekao Kovačića zbog igrača koji su stariji 11, odnosno šest godina.

Za kraj je Martić odgovorio i na pitanje bi li se u sastav Intera, koji je u potrazi za napadačem, uklopi Mario Mandžukić.

– Bio bi savršen za Inter, ali nisam optimističan oko njegovog mogućeg odlaska iz Bayerna.

Izvor: nogometni-magazin
Odgovori