full screen background image

Mazzarri: Važno je bilo proći dalje

Nakon pobjede Intera u 4. krugu TIM Cupa nad Trapanijem izjave su dali Andrea Ranocchia, Ishak Belfodil, Isaac Donkor, Patrick Olsen, Marco Andreolli i Walter Mazzarri…

Ranocchia: Ne smijemo se ovako više opuštati. Valjda još nemamo iskustva da mirno rukovodimo utakmicom. Oni su nas napali, ali mi smo stvorili dosta prilika. Prije svega većina koji smo bili na terenu ne igraju stalno. Poslije su ušla još tri mlada igrača i Trapani je još više stisnuo. Mislim da prolaz nije dolazio u pitanje, iako su oni u posljednjim minutama svi bili u našem šesnaestercu. Moramo stalno biti koncentrirani, nikada više ovako padati.

Belfodil: Sretan sam zbog pogotka, Pereira je sjajno ubacio nakon odlične akcije. Odigrao sam najbolje što sam mogao, ritam utakmica se dobija igrajući jednu za drugom. Ali kada igraš malo teško je pronaći ritam. Kada dobijem priliku nastojim pomoći momčadi. Gol posvećujem obitelji i sebi, tako ću nastaviti naporno raditi.

Donkor: Zaista sam jako sretan, igrati pred ovakvim navijačima i s ovakvim igračima vrlo je emotivno. San Siro je sjajan stadion i čuti pjesmu navijača je dirljivo. Za nas mlade igrati je uvijek zadovoljavajuće, ne žurimo se i nastavljamo raditi.

Olsen: Veliki dan za mene, sretan sam i moram koristiti prilike u ovakvim utakmicama.

Andreolli: Obući ovaj dres za mene uvijek znači ponos i prestiž. Ne igrajući stalno teže mi je pronaći ritam, ali to znači da tijekom tjedna moram biti bolji od ostalih. Odigrao sam svih 90 minuta i već je to velika stvar za mene. Žao mi je što nisam zabio, bio sam blizu, ali imamo rezultat i prolaz dalje. Sada se okrećemo Parmi.

Mazzarri: Moramo se zamisliti nad ovom utakmicom. Nakon prvog poluvremena sam rekao kako moramo samo pametno utakmicu privesti kraju, ali evo što se događa kada padne koncentracija. Želio sam i da nekoliko mladih debitira, činila mi se prava prilika. Radi se o opuštanju koje se ne smije događati. U prvom poluvremenu su svi bili koncentrirani i bilo je dobro. Na tome moramo raditi. Igrači moraju znati da dok ne istekne 90. minuta utakmica nije gotova. No u ovoj je utakmici bilo važno proći dalje i to smo napravili. Možda sam i ja pogriješio, jer sam bio mirniji nego inače, pa su igrači to vidjeli i opustili se. Mudingayi je bio jako dobar, Andreolli isto. Još ne znam što je s Kovačićem, moramo vidjeti koliko je ozljeda ozbiljna.
Odgovori