full screen background image

Inter D2D – 03.12.2013.

S obzirom da danas Inter igra utakmicu jučer nije bilo previše događaja. Izdvajamo intervju Cambiassa za Sky Sport i izjavu Kovačićevog agenta Vuksana u vezi glasina o nezadovoljstvu Matea u Interu…

CAMBIASSO: ZNATI ĆETE AKO POTPIŠEM 

Utakmica sa Sampdoriom nije bila prava?

Ostaje svejedno žal, jer imali smo utakmica u rukama bez obzira što nismo igrali dobro kao u ostalim utakmicama. No nema nikakve tragedije, izgleda kao da smo pali, ali ništa od toga.

Prijelazni rok?

Svi dajemo sve od sebe, a onda će trener procijeniti zajedno sa klubom. Oni će znati što treba.

A Thohir?

Ne možeš dobiti dojam samo iz pozdrava. Sastati će se sa svakim od nas pojedinačno, ali zasad ništa.

Ugovor ističe u lipnju?

Vidjet ćemo… To sada nije bitno. Kada god sam potpisivao s Interom nije se o tome pričalo unaprijed. Stoga ako obnovimo ugovor znati ćete kada je potpisan.

Što je s Icardijem?

Čast mi je znati kako je Mazzarri odmah shvatio kako radimo. Ja sam tu da dajem savjete mladim igračima, uključujući i Icardija.

Mateo Kovačić je također mladi igrač, ali igra jako malo?

Trener je taj koji odlučuje. Ono što se sada događa Mateu može se dogoditi i meni. Ako je Inter uložio u njega znači da vjeruje u njegov potencijal. Mi ga vidimo na treningu, on je ogroman.

Priča se o Lavezziju?

O tome ne pričam, to znate, jer oko prijelaznog roka riječi se uvijek izvrću. S vremenom sam naučio ne odgovarati na takva pitanja.

VUKSAN: KOVAČIĆ ŽELI OTIĆI? GLUPOSTI

Agent Matea Kovačića Nikky Vuksan jučer je odlučio stati na kraj započetim špekulacijama o tome da Mateo želi promijeniti klub: “Kovačić želi otići? Gluposti, ne postoji nešto što je veća laž. Moram ovo naglasiti. Naravno da bi, kao svaki igrač, želio igrati više, ali trener odlučuje o tome. Voli igrati u Interu, kao i svoj život u Milanu.”

THOHIR: MAZZARRI JE TRAŽIO NOVOG NAPADAČA

Erick Thohir dao je izjavu u Indoneziji u vezi Intera: “Inter se nalazi u tranzicijskoj godini. Nakon devetog mjesta klub je doveo sjajnog Waltera Mazzarrija koji može ostvariti objektivne rezultate s ovom momčadi. No kada padamo u igri primjećuje se nedostatak alternative u napadu. Palacio je sam, a Guarina smo morali gurnuti naprijed. Trener me pitao za još jednog napadača, a o tome sam već razgovarao i sa Brancom. No do sada je Inter kupovao skupe igrače ili ih dovodio na skupe posudbe i to se nije baš pokazalo isplativim.”
One thought on “Inter D2D – 03.12.2013.

Odgovori