full screen background image
Search
Wednesday 19 January 2022
  • :
  • :

Mazzarri: Igrati će oni koji nisu dobili puno prilike

Uoči utakmice 4. kruga TIM Cupa između Intera i drugoligaša Trapanija press konferenciju je održao Walter Mazzarri…

Vraćamo se Kupu nakon Cittadelle. Trapaniju je ovo prilika života, jeli tu leži zamka?

Da, moramo biti pažljivi, jer ovu utakmicu možemo jedino izgubiti. Trenirao sam momčadi na raznim razinama i znam kakve motive može igrati ovakva momčad kada igra protiv Intera na San Siru i općenito protiv momčadi sa sjevera. Moramo biti oprezni i zato jer će igrati oni koji ne igraju puno ove sezone. No cilj je isti, proći dalje.

Igraju stalno 4-4-2?

Znam njihove mehanizme, igrati će u najjačem sastavu vjerovatno i imaju priliku života. Međutim mi moramo proći pod svaku cijenu.

Nakon Sampdorije ste naglasili ono loše, priča se da ste se suočili s momčadi u svlačionici.

Naravno, uvijek se obraćam momčadi i može se dogoditi takva predstava nakon 13 solidnih utakmica. Ne zaboravimo da sam i ja novi ovdje. Dobro je da se spustimo na zemlju, a ja sam samo povratio fokus momčadi. Međutim općenito igramo dobro prvenstvo i po igri i po rezultatima. Moramo biti pažljiviji u detaljima kako bismo utakmice u kojima smo bolji završili u svoju korist, a bili smo u svakoj osim u ovoj nedjeljnoj.

Ne mogu igrati 11 različitih igrača sutra. Očekuješ li od nekoga odgovore?

Onaj tko prati treninge zna da na svakoj poziciji imamo dvojicu igrača. Sigurno je da oni koji ne igraju nedjeljom imaju manje ritma, ali momčad je na treninzima uvijek izmiješana kako bi se uigrali i oni koji imaju manju minutažu. Vjerujem da sutra možemo odigrati lijepu utakmicu.
2 thoughts on “Mazzarri: Igrati će oni koji nisu dobili puno prilike

Odgovori