full screen background image

Inter D2D – 02.12.2013.

Nakon vikenda i najlošije predstave Intera u ovoj sezoni u klubu se nastavilo raditi, jer već sutra Inter čeka utakmica 4. kola TIM Cupa protiv Trapanija…

MORATTI U HALL OF FAMEU FIGC-A

Počasni predsjednik Intera Massimo Moratti jučer je u Firenzi primljen u Hall of Fame FIGC-a u kategoriji “sportski rukovoditelj”. Tom prigodom je izjavio: “Zahvaljujem svima koji su ovu nagradu odlučili uručiti meni. Biti na čelu Intera bilo je veliko zadovoljstvo i velika čast za moju obitelj, a imali smo i sreću da osvojimo trofeje. Sada je došao red da naš klub izvedemo na međunarodnu scenu. Mogu reći da smo uvijek radili strastveno. Zato Ericku Thohiru želim da dobije tu strast što prije, ali da manje pati kako bi ostvario još više pobjeda uz enorman rad koji uz to dolazi. Moja obitelj ispred mene glumi da je sve u redu što sam prodao, dobri su. Mom sinu Angelumariju ne bih savjetovao da se ne upušta u ovo. No meni moj otac nikada nije rekao da moram uzeti Inter, govorio je samo ‘ajmo se zabaviti’. Te se stvari rade nesvjesno, tako sam ja to napravio. Previše patim za vrijeme utakmice? I ja sam mislio da neću toliko. Tko će dovoditi igrače sada? Thohir ponavlja kako će se odluke donositi zajednički, stoga vjerujem kako će ideje kretati od trenera.”

INTER U PARTNERSTVU S DC UNITEDOM

Ugovor su potpisali potpredsjednik Intera Angelomario Moratti i suvlasnik DC Uniteda Jason Levien. Radi se o strateškoj suradnji dvaju klubova. Pod tim se misli na razmjenu onog najboljeg iz oba kluba kako na sportskoj tako i na organizacijskoj razini uz poštivanje svih zakona i procedura.
Odgovori