full screen background image

Mazzarri: Najgori Inter do sada

Nakon remija Intera i Sampdorije u 14. kolu Serie A izjave medijima dali su Cicero Jonathan, Esteban Cambiasso, Walter Mazzarri i Erick Thohir…

Jonathan: Žao mi je, ali može se dogoditi da ne odigramo dobro. Ima još 25 utakmica, ali kod kuće ne smijemo više ponoviti niti jednu ovakvu predstavu. Žao mi je nas, ali i predsjednika koji je prvi put bio na utakmici. Puno bodova gubimo protiv malih. Sampdoriju poštujem, ali mi smo Inter i ako želimo na vrh ovo si ne možemo dopuštati. S Cambiassom sam baš pričao kako su nam utakmice kod kuće ključne za skupljanje bodova. Danas nije bilo dobro. Nama su sve utakmice važne, moraju to biti i prijateljske, jer ako ne pobijediš pritisak raste.

Cambiasso: Slično kao u Torinu, nismo bili dobro ni pažljivi kao u drugim utakmicama. Može se dogoditi, na kraju krajeva nogomet je igra, ali sljedeći put moramo iskoristiti prilike koje nam se pruže.

Mazzarri: Ovo je najgora utakmica mog Intera. Do sada smo mi uvijek dominirali protivnike, ali danas smo bili ispod svake razine. Alvarez loš? Bio je uvjetovan žutim kartonom, ali inače nismo igrali visoko kako smo trebali. Samp je igrala odlično, zaslužila remi. Imali smo čak prilike za završiti utakmicu, ali nije bilo ničega. Ni intenziteta. Sve je to u redu, može se dogoditi jednom u prvenstvu, ali ne smije nam se znači više ponoviti. Momci se moraju naviknuti stalno igrati dobro. Zanetti? Procijenio sam da može dati najviše na toj poziciji i bio je odličan dok je imao snage. Kovačić? Ima karakteristike baš za ovakav tip utakmice i nisam ga tražio da se žrtvuje u obrani. No ostali ga nisu pratili kada nismo bili u posjedu lopte, dok s loptom nismo bili dovoljno agilni. A jedanaesterci… shvatili smo da se Interu sviraju samo s povećalom. Bilo je lijepo vidjeti predsjednika s Morattijem, žao mi je što mu nismo poklonili pobjedu. Sigurno je kako nam to nije pomoglo u pripremi ove utakmice, ali ne možemo se sada za to hvatati.

Thohir: Sjajno je bilo biti na San Siru po prvi put. Publika je veličanstvena. Šteta što nismo pobijedili. Mislim da je prvo poluvrijeme bilo dobro. Bivše legende? Lijepo ih je bilo vidjeti. Želio sam to jer svaki je od njih, čak i onaj koji je igrao samo jednu utakmicu doprinjeo da Inter bude velik, da bude ono što jest danas. Biti ću tu ponovno za derby kako bih dao podršku momčadi. Moramo biti jaki i igrati svih 90 minuta, ne samo 45.
Odgovori