full screen background image

Preminuo gospodin Antonio Pisino

S velikom tugom javljamo kako je jučer ujutro preminuo koordinator Inter Clubova za inozemstvo, gospodin Antonio Pisino…

Sinoć u 21:08 primili smo obavijest iz Intera kako se ugasio život čovjeka koji je u Centro Coordinamento Inter Clubu zastupao interese svih inozemnih Inter Clubova, uključujući i naš Inter Club Fedeli. Upravo je g. Pisino bio taj koji je odobrio registraciju našeg IC-a 27. lipnja 2009. Isti taj je čovjek zaslužan i za odobravanje svih ulaznica koje smo ikada tražili, nikada niti jednog našeg putnika nije odbio čak i kada smo ga maltretirali promjenom imena u zadnji čas. Ne zaboravimo da je nakon samo tri mjeseca postojanja g. Pisino pozvao delegaciju IC Fedeli da budu gosti ture po stadionu uoči utakmice Inter – Parma 13. rujna 2009. (link: http://interclub.inter.it/cgi-bin/public/newsccic.cgi?ID=1803&CAT=2)
Kao i to da je bio ključna figura u osiguravanju našeg susreta sa Dejanom Stankovićem i Javierom Zanettijem 30. listopada 2011. (link: http://interclub.inter.it/cgi-bin/public/newsccic.cgi?ID=2818&CAT=3)

Ovom se prilikom Inter Club Fedeli udružuje sa suprugom gospodina Antonija, gospođom Elenom i cijelom njegovom obitelji u tuzi koja je snašla obitelj Pisino, ali i čitavu obitelj Inter Clubova.
7 thoughts on “Preminuo gospodin Antonio Pisino

Odgovori