full screen background image

Inter D2D – 26.11.2013.

Jučer su se igrači Intera vratili treningu i pripremi sljedeće utakmice Serie A sa Sampdoriom u nedjelju…

TAIDER ZA INTER CHANNEL

Saphir Taider kratko je razgovarao za Inter Channel.

U nedjelju smo očekivali drugačiji rezultat?

Igramo dobro prvenstvo, ali sigurno je kako još moramo raditi. Prvenstvo je teško i ima još puno do kraja. Sada je na redu Sampdoria i za nju moramo dobro raditi cijeli tjedan kako bismo bili spremni.

Gdje može napredovati Taider?

Igrati za Inter velika je stvar, zadovoljan sam s dosadašnjim učinkom, ali moram još puno napredovati. Svaki dan se trudim raditi ono što od mene traži trener, i moji suigrači i ja dajemo sve od sebe.

Ovaj rast Intera mora se žrtvovati kako bi pronašli kontinuitet rezultata?

Ja mislim da smo dobri. Nova smo momčad i mi mlađi učimo od starijih. Dajemo sve od sebe, a kao što sam rekao sezona je još duga i mi smo samouvjereni jer radimo dobro.

NAGATOMO IGRAČ GODINE

Branič Intera Yuto Nagatomo osvajač je druge godišnje nagrade “Azijski igrač godine u inozemstvu” koji dodjeljuje AFC (Azijska nogometa konfederacija). Japanac je nasljedio svog sunarodnjaka Shinjia Kagawu koji je osvojio inauguralno izdanje prošle godine. Zaslužio je tu nagradu zbog odličnih predstava u dresovima Intera i reprezentacije Japana. Nagatomo je bio bolji od drugoplasiranog Keisuke Honde, također Japanca iz moskovskog CSKA i Korejca Son Heung-Mina iz Bayer Leverkusena.

KAZNA 3.000,00 EUR

Tri tisuće Eura kazna je Interu zbog dvije petarde bačene na utakmici u Bologni. “Razvidno je kako su obje stigle iz sektora gostujućih navijača, a dogodilo se u prvoj i 51. minuti utakmice” – stoji u priopćenju sportskog suda.

KRAJ 2013. ZA NAGATOMA

Yuto Nagatomo potvrgnuo se testovima ozljeđenog mišića u ponedjeljak gdje mu se nije mogao točno dijagnosticirati problem, pa će Japanac u sljedećim danima na dodatne pretrage. Sumnja se na istegnuće, a s obzirom na područje ozljede vrlo je vjerovatno kako će na teren moći tek nakon Božićne pauze.
2 thoughts on “Inter D2D – 26.11.2013.

Odgovori