full screen background image

SLUŽBENO: FC Internazionale Milano više nije u rukama Talijana

Nakon mjeseci iščekivanja stigao je i taj dan. Dan od kojeg Football Club Internazionale Milano više nije u vlasništvu Talijana.

Erick Thohir i njegova grupacija preuzima 70% vlasničkog paketa, a službena objava očekuje se tijekom dana. Massimo Moratti ostaje sa 30% dionica, te najvjerovatnije i dalje u ulozi predsjednika. Evo i njegovih riječi jutros: “Potpisano je, za par sati će izaći službena objava. Zadovoljan? Da, trebalo je dosta vremena, ali stigli smo na cilj.”

Što ćete reći navijačima?

Čekamo službeno priopćenje. Ja se pravim kao da se ništa ne događa, ali jasno je da ne može biti tako. Vidjet ću kako ću se osjećati.

Jeli vam žao?

Nedostajati će mi neke stvari, ali sada mogu tugovati ili se prilagoditi novoj situaciji. Moja ljubav će uvijek biti tu, ali ostavljam klub ljudima koji će raditi za njegovo dobro.

Hoće li Inter imati dušu kao što ju je imao s Vama?

Novi će vlasnici dati svakako nešto svojeg. Važno je da poštuju klub.

Službeno će se dionice prebaciti nakon 28. listopada i nakon sastanka Upravnog odbora?

To nije ni bitno. Taj je sastanak ionako radi bilance prošle sezone. Za novu ćemo bez problema organizirati vanredni sastanak.

Odluka hoćete li ostati predsjednik je na Vama?

Tako je.




5 thoughts on “SLUŽBENO: FC Internazionale Milano više nije u rukama Talijana

  1. nraguz

    Jedno su igrači, a zbog čega se klub odvojio od Milana, a drugo je vlasništvo koje je 105 godina bilo ne samo talijansko, već milansko. Za mene je ovo tragedija bez obzira kakvi će biti sportski rezultati u budućnosti. Nisam želio da postanemo Chelsea, PSG ili Man City, a danas smo to postali…

Odgovori