full screen background image

Gotov mercato – Inter potrošio 49,7 mil

Gotov mercato – Inter potrošio 49,7 mil

transferi

 

Mercato je gotov, Inter je potrosio 49.7 milliona, dok je na prodaji zaradio 8.25 milliona

Totalna razlika: –41.45 milliona

DOLASCI – Andreolli (0 Chievo), Icardi (13 Sampdoria), Campagnaro (0 Napoli), Belfodil (10 Parma), Wallace (0 Chelsea), Taider (5.7 Bologna), Carrizo (0, Lazio), Rolando (0.5 Porto), Capello (2.5 Bologna)

ODLASCI – Benassi (Livorno), Cassano (Parma), Stankovic (released), Silvestre (0.75 Milan), Laxalt (Bologna), Mbaye (Livorno), Bardi (Livorno), Longo (Verona), Donati (3 Leverkusen), Caldirola (2.5 Werder), Alibec (Bologna), Schelotto (Sassuolo), Obi (Parma), Biraghi (Catania).

 

Da li ste zadovoljni interisti, da li je ovo dovoljno, da li će Mazzarri biti zadovoljan, da li je bilo potrebno neko zvučnije pojačanje?

Vaša mišljenja?

 

 
9 thoughts on “Gotov mercato – Inter potrošio 49,7 mil

 1. J.Zanetti4

  potreban nam je klasičan špic, igrač koji moze razbiti bunker.. nadam se sto ranijem povatku Milita u staru formu… Icardi ce biti odlican ali mu je potrebno vreme..
  Nadam se da ce Rolando biti pojacanje i da ce zameniti Ranocchiu na mestu centralnog štopera..
  Campagnaro je strasan igrac!!! pun pogodak za klub !!

 2. EL CUCHU 19

  Ne znam otkud ove brojke,kad ovo gore zbrojiš ,ispada da na dolaske smo dali 31.7 milja eurona ,a na odlaske 6.25 milja,znači razlika je 25.45 milja ,a ne 41.45 milja…?

 3. Ivan

  Imamo dobru ekipu za igrat talijansku ligu, Mazzari ih je posložio, od onog što je imao. Nisu mu ni jednu želju ispunili, kao ni nekima prije, osim Campagnara. Tražio je Zunigu ili Islu, ostao na Jonathanu ( i Wallace ) . Tražio Bastu lijevo ostao Nagatomo. Za sada oba boka igraju dobro, da li je do protivnika ili trenera vidjet ćemo 14.9. U vezi je tražio Nainggolan dobio Taidera. Nije dobio još jednog iskusnog napadača, ali to mi je i drago treba dati ovoj dvojici kontinuitet.

  Držim palčeve neka bude dobro, da se Palacio ne ozljedi i da sjebemo Jubentus!

 4. Ivan

  Nesklad u zbroju jer nisu ovo dodali:
  OTHER OPERATIONS
  Otkupljeni igrači: Silvestre, redemption from Palermo, 6; Laxalt, from Defensor, 2.3; Handanovic from Udinese redemption, 8; Mudingayi redemption from Bologna, 0.75; Caldirola redemption from Brescia, 0.75.
  Prodani ( posuđeni ): Stevanovic, redeemed from Turin, 1; Pharaohs, redeemed by Udinese, 0.5, Bianchetti, incl. with Verona, 0.5, Duncan, p. at Livorno.
  Izvor: http://www.fcinternews.it

  1. EL CUCHU 19

   Zahvaljujem,:),….a jesmo se opet izasrali,6 milja bacili u plitak potok za panja silvestrea,i još ga dali rivalu,ja sam mislio da Zamparini kenja ,ali vidjelo se na kraju da je čovjek bio u pravu da ćemo ga morati otkupiti…što se tiče mercata ,žao mi je što se nismo riješili Perreire i Kuzme…

  2. EL CUCHU 19

   Zahvaljujem :)…a jesmo se izasrali sa Silvestreom,ja mislio da Zamparini trkelja da moramo otkupiti tog panja,sad vidim da je čovjek bio u pravu,puknuli smo 6 milja i još ga dali rivalu…:(((,…što se tiče mercata ,žao mi je da se nismo riješili Perreire i Kuzme…

Odgovori