full screen background image

Wallace prosao ljecnicki pregled, popodne potpisivanje ugovora

Wallace prosao ljecnicki pregled, popodne potpisivanje ugovora

Branca SneijderChelseajev desni bocni Wallace i sluzbeno je presao u Inter na jednogodisnju posudbu. Mladi brazilac jutros je odradio ljecnicki pregled a za popodne je zakazano potpisivanje ugovora. Vrijeme ce pokazati jeli ovaj mladi brazilac zasluzio nositi Interov dres prije M´Bayea, Caldirole, Donatia, Longa i , najjaceg medju njima, Duncana sve redom produkti Interovog omladinskog pogona kojima se , neshvatljivo , u Interu ne pruza dovoljno sansi. Ocito je da kod nas vrijedi ona da je susjedova trava uvijek zelenija.100% DNA INTERISTA


6 thoughts on “Wallace prosao ljecnicki pregled, popodne potpisivanje ugovora

 1. Ivan

  Eto, baš dobar komentar. Gdje su naši mladi koju su osvojili u zadnjih 5 sezona više trofeja nego seniori u zadnjih 10. Svi ih traže i žele samo nama nisu dobri. Ovo je samo šlag na kraju svega, Walace koji nije uspio u Chelsea a dobar je za nas. A ove druge ćemo poslati tko zna gdje i za ništa. Tužno je što to rade ovi u upravi. Nerazumijem Morattia i ove nesposobnjakoviće s kojima se okružio.

 2. Ivan

  Doveli smo i Rolanda iz Porta, nije ništa bolji od braniča koje imamo, a mogli smo dovest Dragovića iz Basela, mlađi, brži. Ovog smo posudili a Dragovića smo mogli imati za 8 mil. Sve mi se piše još jedan promašaj.

 3. Alen

  Slazem se za da imamo jadan odnos prema mladim i to je tako zadnjih 20-ak godina.Ove zadnje godine su jos jadnije po tom pitanju,a Morati konstantno salje pricu o vjerovanje u mladje i onda Branka dovede Rolanda(27), Campanjara (34), Mudingajia,a proda Caldirolu,Cutinja,,i jos mnogo takvih primjera unazad par godina..
  A za Walacea mislim da nam treba neko desno,nazalost neko dobar,al ocito da Branka ne moze bolje..

Odgovori