full screen background image

Benitez: “U Interu mi nisu vjerovali”

benitez napoli

Novi trener Napolija Rafa Benitez, imao je po mnogima neuspješnu epizodu u ekipi Intera, iako je uspio osvojiti dva trofeja za samo šest mjeseci provedenih u Milanu.

Benitez je rekao da pamti samo pozitivne stvari koje su mu se desile u Interu.

“Pamtim samo lijepe stvari koje su mi se desile u Interu, kao što je na primjer osvajanje Super kupa Italije, i klupsko prvenstvo svijeta”, rekao je Benitez.

“Ljudi neće da shvate šta se stvarno dogodilo u Interu. Istina je da tehničko osoblje nije ispoštovalo plan obnove ekipe, koji je uključivao dovođenje novih igrača, ali te sugestije nikada nisu ispoštovane,” rekao je Benitez i dodao:

“Onako kako ja to vidim, razlog loših dešavanja u Interu je upravo to. Da bi nastavili pobijeđivati morate napraviti smjenu generacija, prije, ili kasnije,” rekao je Benitez.

 
3 thoughts on “Benitez: “U Interu mi nisu vjerovali”

  1. J.Zanetti4

    ja se potpuno slazem sa benitezom.. i mislim da bi imao velikih uspeha u interu da ga nije uprava jebala kao sto su to radili gasperiniju, ranieriju, stramaccioniju…

    Reply
  2. Alen

    ja ovog trenera ne cijenim ni malo,ali iskljucivo zbog rez u drugim klubovima..a što se tice vremena i rez u Interu sto je napravio,najmanje je on krivac..

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *