full screen background image

“Boje Intera uvijek će mi biti na koži”

Otišao je veliki komad Interove povijesti. Počasni član Inter Cluba Fedeli danas se pismom oprostio od kluba. Nakon 10 godina, 330 utakmica i 42 gola Dejan Stanković rekao nam je “zbogom”…

“Najdraži crno-plavi navijači, govori vam vaš Drago (Zmaj) uz puno emocija i zadovoljstva. Ne znam mogu li pronaći riječi da vam se zahvalim za sve što ste mi dali, za ljubav, povjerenje i iskrenost. Bilo je ovo 10 najvažnijih godina mog života. Godine u kojima sam sazreo prvenstveno kao čovjek, ali na moje veliko zadovoljstvo i kao nogometaš.

Moja obitelj i ja zahvaljujemo predsjedniku Morattiju. Moram naglasiti svog Predsjednika, jer mi je dao priliku da nosim crno-plavi dres. Imao sam veliku čast da uopće obučem taj dres, a u njemu i da osvojim sve što se osvojiti moglo.

Puno je osoba kojima bih se htio zahvaliti, koje su bile uz mene. Želim vas sve pogledati u oči, zahvaliti se, ali nažalost u ovom pismu ne mogu imenovati svakog ponaosob.

Nikada neću zaboraviti dan kada sam došao, kao ni dan prezentacije uz tadašnjeg predsjednika Giacinta Facchettija, velike osobe u svakom smislu te riječi. Ta fotografija ostati će zauvijek u mom srcu kao najdraža. Tada je započeo moj crno-plavi život.

Kada razmišljam kako više neću obući dres Intera plačem, ali ja sam uvijek bio iskren, pa su i ove suze iskrene. No život ide dalje. Vi koji me poznate znate da ću i dalje biti ponosan i odučan, kao što sam uvijek bio kao čovjek i kao sportaš.

Svih ovih godina u Milanu sam igrao sa velikim igračima, ali sa još većim ljudima. Svima njima se također zahvaljujem ovim putem.

Imao sam čast nositi ove boje koje će mi zauvijek ostati na koži i to nikada neću isprati niti mi to itko može oduzeti.

Uz svu svoju ljubav,

Dejan Stanković”

 
One thought on ““Boje Intera uvijek će mi biti na koži”

Comments are closed.