full screen background image

Službeno: Ugovori Campagnara i Andreollija predani Legi

Hugo Campagnaro i Marco Andreolli od jučer su i službeno igrači Intera…

Oba braniča dolaze nakon što su im ugovori s prethodnim poslodavcima (Napoli i Chievo Verona) istekli. I dok je ugovor Andreollija s Interom predan Legi Calcio još u veljači jučer je isto napravljeno s ugovorom Campagnara.

Nakon dolaska dvojice novih braniča, a traži se još jedan Inter pokušava pronaći način da se riješi Silvestrea, Chivua i Ranocchije. Silvestre je blizu potvrde Genoi. Chivu odbija miran raskid ugovora, pa se nagađa kako će ga Inter silom nažalost pokušati uvjeriti kako je to najbolje rješenje, a nije isključen niti ostanak uz znatno manju plaću (Mazzarri je jasno dao do znanja kako ne računa s Rumunjem, pa bi Chivu vrlo izvjesno stalno bio na klupi ili na tribini). Za Ranocchiju navodno postoji nekoliko ponuda koje se procjenjuju.
3 thoughts on “Službeno: Ugovori Campagnara i Andreollija predani Legi

  1. Ivan

    Pozdrav,

    Ne razumijem zašto silimo odlazak Ranocchije, ova dvojica nisu ni bolji a ni mlađi od njega, a niti ćemo do nekog boljeg. Traže ga Juve, Man. United, Man. City valjda neki vrag i zna.

    1. EL CUCHU 19

      Da,dobro si rekao,taj ZNA,ali zna samo zasrat’ nešto.Meni će mercato biti nepotpun ,ako se tog lika ne riješimo.Osobno bi volio da ode u juBe,pa neka njih sjebava ,kao što je nas dosada ….

Odgovori