full screen background image

Inter šalje Cassana na zamjenu u Parmu?

Antonio Cassano, 30-godišnji talijanski nogometaš i još uvijek član milanskog Intera, vjerojatno neće dočekati novu sezonu u klubu sa San Sira…

Proveo je Cassano u tom klubu tek prošlu sezonu, pred čiji se kraj ozlijedio. No, već tada su puštene glasine da Inter nema namjeru zadržavati povremenog talijanskog reprezentativca, a novi navodi tvrde da ga Inter želi iskoristiti kako bi dobio mlađe željeno pojačanje.

Još tijekom siječnja ove godine je Inter želio iz Parme dovesti 21-godišnjeg Alžirca Ishaka Belfodila, ali su čelnici Parme odbili tadašnju ponudu od 10 milijuna eura.

Inter i dalje želi Belfodila, te sada nudi Cassana i još jednog igrača u zamjenu, kao i mogućnost davanja Cassana i određene milijunske cifre.

Ako se to dogodi onda će se u Parmi opet spojiti trener Roberto Donadoni i Cassano, koji su surađivali u talijanskoj reprezentaciji od 2006. do 2008. godine, a Cassanu bi Parma bila sedmi klub u karijeri (nakon Barija, Rome, Real Madrida, Sampdorije, Milana i Intera).

Izvor: nogometni-magazin
2 thoughts on “Inter šalje Cassana na zamjenu u Parmu?

  1. J.Zanetti4

    Moratti je izjavio da ce se Icardi i Belfodil odlicno slagati i da je to napad za buducnost… iskreno nisam pratio Belfodila i ne znam sta mozemo ocekivati.. znam samo da je dao 8 golova ove sezone i da je poprilicno cvrst u duelu…

Odgovori