full screen background image

Zanetti potvrdio da nema namjeru odustati

Neuništivi kapetan talijanskog nogometnog prvoligaša Intera, Javier Zanetti, još je jednom obradovao sve svoje i klupske navijače izjavom da njegova karijera nije završena, unatoč puknuću Ahilove tetive…

Pred Zanettijem (39) je oko osam mjeseci stanke i rehabilitacije nakon operacije Ahilove tetive, koja mu je stradala 28. travnja u utakmici Serije A protiv Palerma. Iako će uskoro navršiti 40 godina, Argentinac je za radio postaju Rock and Closs potvrdio da se vraća na travnjak.

– U kolovozu (10.) ću napuniti 40 godina, ali moja želja je ponovno igrati. Nadam se da ću imati priliku odraditi još jednu sezonu prije završetka karijere. No više od svega želim ostati u Interu – rekao je igrač koji je u milanskom klubu proveo, zasada, 18 godina, te je upisao preko 600 nastupa.

Na pitanje o treneru za iduću sezonu, Zanetti je bio prilično jasan, iako klub zauzima tek deveto mjesto prvenstvene ljestvice;

– Nema smisla smjeniti Andreu Stramaccionija. Uostalom, predsjednik mu je već dao punu podršku – zaključio je legendarni Argentinac.

Izvor: nogometni-magazin
Odgovori