full screen background image

Službeno: Zanettiju puknula Ahilova tetiva

Kapetan Intera Javier Zanetti jučer poslijepodne je podvrgnut liječničkim testovima u Paviji povodom ozljede tetive zadobivene u ogledu Palerma i Intera…

Medicinski test pokazao je kako je Ahilova tetiva lijeve noge Kapetana puknuta, te se predviđa kako Zanetti neće moći na teren šest do osam mjeseci. Iako će tada imati 40 godina Zanetti poručuje kako neće odustati, te će se vratiti: “Moja karijera nije gotova. Morao sam i ja nakon toliko vremena promijeniti gume, kao u formuli 1. Žao mi je što neću moći pomoći suigračima. Oporavak? Nisu mi još rekli točno koliko će trajati. Ostaje li trener? To će odlučiti rukovodstvo koje želi stvoriti još bolji Inter u kojem ću i ja igrati. Hvala svim suigračima, predsjedniku i navijačima koji su mi poslali poruke. Povici navijača Milana (za vrijeme utakmice s Catanijom skandirali su ‘Javier Zanetti, skači s nama’)? To je normalno, bitno je da ima više onih koji mi žele dobro.”

Nije samo Zanetti jučer bio žrtva ove uklete sezone za Inter. Naime, istegnuće bedrenog mišića zadobio je i Matias Silvestre za koga je ova sezona također završena.
Odgovori