full screen background image
Search
Tuesday 21 September 2021
  • :
  • :

Stramaccioni: Da smo kompletni nosili bi se sa svima

Pred uzvratnu utakmicu polufinala talijanskog Kupa između Intera i Rome press konferenciju je održao trener Andrea Stramaccioni. Izdvajamo najvažnije…

Nedostaje 13 igrača?

Od siječnja je tako, ali nismo niti ćemo tražiti alibije. To će nam dati dodatnu motivaciju, jednostavno je tako kako jeste. Ostaje i vrijednost Rome koju nismo nikako dobili ove sezone. Bit će teško, ali dati ćemo stvarno sve od sebe. Saznao sam da je već prodano oko 50 tisuća ulaznica i to nam daje snagu.

Jeli tvoja budućnost vezana za sutra?

U ovom trenutku svi imamo podršku, do 30. lipnja moramo dati sve što možemo. A tada će predsjednik odlučiti. U nogometu je uvijek najvažnije posljednjih 10 utakmica. Do siječnja smo dobijali sve momčadi s vrha, a onda su krenule ozljede. Postoji polupuna i poluprazna čaša.

Moratti je jučer govorio o Mourinhovim riječima, osjećate li i vi isto?

Ne. Sigurno je da postoji veliko rivalstvo. Normalno je da nakon što je Inter osvojio sve što se može ostali postanu ljubomorni i da se rivalstvo dodatno rasplamsa. Želja drugih za dostizanjem postaje još veća. Tako ja to vidim. Postoje ciklusi koji završavaju. Ja sam u nogometu manje od Mourinha i predsjednika, ali tako ja razmišljam.

Postoji li neki konkretan razlog svim ozljedama?

To ćemo naknadno procijeniti. Iz svih intervjua vidite da su igrači ujedinjeni. Kada smo bili svi zdravi mogli smo igrati s bilo kime. Ozljede su nam stvorile probleme bez obzira što vi pisali.

Koliko utječete na prijelazni rok?

Radimo zajedno, već smo kupili par igrača za sljedeću sezonu. Klub i trener su zajedno u tome, ali uoči ovako važne utakmice ne bih u detalje.
3 thoughts on “Stramaccioni: Da smo kompletni nosili bi se sa svima

  1. Epid Aurus

    imao je i ovaj sneijdera, pa što je napravio s njim ? murina je osvojio sve živo, a zašto ovaj nije u stanju bit barem četvrti? misliš da je baš toliki nerazmjer kvalitete onda i sad? promisli malo.

Odgovori