full screen background image

Strama: Cagliari težak protivnik

Dan pred utakmicu s Cagliariem, trener Intera Andrea Stramaccioni je dao kratki intervju, koji nije mogao proći bez upita o dodijeljenom sucu Domenicu Celiu koji će biti po pritiskom nakon katastrofalnog suđenja Gervasonija u utakmici protiv Atalante:

Riječ je o profesionalcima, stoga mislim da će sudac biti sasvim miran sutra. Previše se priča o svemu tome. Utakmica s Atalantom? Penal je suđen u trenutku kada smo kontrolirali utakmicu, nakon toga smo bili uzdrmani i u sljedećih 10 minuta doživjeli poraz. Nikad nisam govorio o dobroj ili lošoj namjeri sudaca, a za mene i igrače je ta tema završena istoga dana. Sada je najvažnije da nam krene dobro kao momčadi, i mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema. Do kraja sezone nas čeka još dosta utakmica u kojima želimo dati sve od sebe.

Cagliari je jedna od momčadi u Serie A kojoj se najviše divim i izrazito poštujem zbog svega što su pokazali ove sezone, posebno od siječnja do danas. Vrlo konsolidirana momčad, kojoj je napad najjača točka. Njihovi napadači, različitih karakteristika,  predstavljaju stalnu opasnost za protivničku obranu. Biti će to teška utakmica za nas. Polufinale Kupa? Trenutno smo fokusirani na Cagliari, a Roma dolazi tek iza. Utakmica s Romom je naravno vrlo važna, ali mi želimo zauzeti što veću poziciju u prvenstvu, odigrati najbolje što možemo. Oduvijek sam bio uvjeren da je utakmica prije važne utakmice još važnija, za dobro raspoloženje u  momčadi. U Trstu će biti ključno pronaći formu za povratak na pravi put.
Odgovori