full screen background image

Stramaccioni: Bilo bi neoprostivo sada se predati

Nakon poraza Intera od Bologne u 28. kolu Serie A izjave su dali Javier Zanetti, Dejan Stanković i Andrea Stramaccioni…

Zanetti: Svi smo trebali biti uvjerljiviji. Moramo davati više od sebe. Bologna je bila bolja u prvom poluvremenu. U drugom smo krenuli više naprijed, vidjela se promjena, ali onda smo primili gol… U teškom smo trenutku, a kada stvari ne idu kako želiš gubi se sigurnost. Moramo stati ovome na kraj, jer ovako dalje ne možemo, moramo naći sigurnost. Radimo, ali nije lako.

Stanković: Dobro sam, osjetio sam zatezanje, sutra idem na pregled, ali nadam se da nije ništa strašno. Igrali smo protiv dobre momčadi. Nismo dobro krenuli, ali bili smo bolji u nastavku. Njihov gol nam je odsjekao noge. Situacija je teška, ali ja sam uvijek ponosan što nosim ovaj dres unatoč negativnom periodu. Nadam se da ćemo se posložiti i promijeniti trend.

Stramaccioni: Nedostaje još 10 utakmica, u trenutku smo kada nam ništa ne ide kako treba, ali ima još 10 utakmica. U prvom poluvremenu nismo ništa napravili. Dapače, imali smo sreće što nismo primili gol, a zaslužili smo. Međutim, primili smo ga u drugom poluvremenu kada su se stvari okrenule. Nismo u dobrom periodu, ali ponavljam da nedostaje još 10 utakmica. Prvenstvo je izjednačeno i svaka te momčad može namučiti. Ima još 10 utakmica, 30 bodova i možemo i moramo uspjeti. Danas je na teren istrčala ista momčad koja je Cataniji zabila tri gola osim Alvareza kojeg smo izgubili na posljednjem treningu. Uz njega nema ni Nagatoma i Obija, a svi mogu pokriti lijevu stranu. Dakle isti Inter kao u Cataniji, a nismo napravili ništa. Benassi je dao sve od sebe. Nije išlo nikome u prvom dijelu, a kada smo u drugom prešli na ofenzivniju postavu primili smo gol. Skupo plaćamo igranje dvije utakmice tjedno uz ovoliko ozljeda. Kovačić? Centralna je figura naše sadašnjosti, a pogotovo budućnosti. Večeras je pokazao što može. Griješim, kao i svi. Riječi povjerenja predsjednika Morattija? Ja mu želim zahvaliti rezultatima… Moramo tražiti rezultat, kontinuitet rezultata. Izgubili smo još jednu priliku, ali još možemo uspjeti. Sudit ćemo na kraju sezone, jer predati se sada bi bilo neoprostivo. Svi smo ljuti i tužni, ali nećemo se predati. Tko će igrati u četvrtak? Nisu svi na 100%, ali svakako ćemo ispoštovati utakmicu koja nas čeka.
5 thoughts on “Stramaccioni: Bilo bi neoprostivo sada se predati

 1. Ivan

  Kada čitam komentare kao da se ništa ne dešava, ma može se gubiti, ali mi već zadnjih 3 mjeseca nemamo nikakvu igru. Mogu trpiti pogreške mladih, ali čemu taj Gargano, ima više pogreški nego dodira s loptom, a ima i drugih kojih se treba riješiti, bolje da svaku utakmicu igraju Benasi, Kovačić i drugi mladi nego takvi igrači. Trener je kriv za igru, ekipa je kakva je ali imao je vremena da i od nje napravi nekakvu igru. Nema Bologna valjda bolje igrače, samo je bolje organizirana i zna šta treba na terenu.

 2. J.Zanetti4

  Bravo Stramaccioni… o kakvih 10 utakmica priča taj momak?? o kakvih mogućih 30 bodova??
  Inter ce osvojiti maksimalno 6-7 bodova do kraja sezone..
  BRUKA !!
  Neka im Rocchi donosi bodove !!

Odgovori