full screen background image

Moratti: Treba dati više prilike mladima

Dan nakon velikog milanskog derbija oglasio se i predsjednik Intera Massimo Moratti koji je okupljenim novinarima ispred ureda svog Sarasa rekao…

Stramaccioni postaje majstor za derby. Dvije pobjede i remi?

Zaboravili ste i pobjede u juniorskim derbijima. Jako dobro jučer, uspio je sve ispraviti. I on i igrači vratili su utakmicu koja je započela prilično loše.

Iznenađenje je bio Schelotto.

Sjajno za njega, odmah u prvom nastupu je pobrao simpatije publike.

Igra li Handanovič iznad očekivanja?

Rekao bih da da, ponekad napravi nevjerovatne obrane, jučer je imao jednu takvu. Jako smo zadovoljni, vjerujem da je i on.

Što kažete na igru Balotellija?

Bila je to teška utakmica za njega, kako psihološki tako i zbog pažnje koju smo mu posvetili u igri. Svejedno je odigrao dobro, jer na stranu promašeni golovi on je u te prilike uspio ući i nije svaki put lako poentirati.

Gdje se može napredovati? Inter je bio dobar u drugom poluvremenu, ali ne u prvom.

Prije svega Milan je odigrao najbolju utakmicu ove sezone. Gledao sam ih više puta i nikada nisu ovako brzo igrali. Svaka momčad ima razne načine na koje igra, razne pozitivne i negativne periode. Prvo i drugo poluvrijeme sinoć bih stavio u taj kontekst. Gdje možemo bolje? Obje momčadi, a prvenstveno Inter, jer to nas jedino i zanima moraju početi davati priliku mladim igračima na koje računamo u budućnosti.
2 thoughts on “Moratti: Treba dati više prilike mladima

  1. nraguz

    Normalno da ti je Milan izgledao brz pored naših statista moj Predsjedniče.
    Svaka čast za posljednji komentar, vjerujem da se prvenstveno odnosi na Kovačića (zbog uloženog). Dovesti napadača ili aktivirati Rocchija. Svejedno mi je, ali ovako naprijed ne možemo.

  2. nerazzurri

    ova sezona je bila iealna za longa i livaju da se promovisu i eksplodiraju ali su nasi stručnjaci odlucili da ih posude…u sezoni podmlađivanja mi smo doveli rochija kao alternativu koji mislim ni na treningu ne igra…

Odgovori