full screen background image

Stramaccioni: Sjajna reakcija

Nakon uzvratnog susreta 1/16 finala Europske lige između Cluja i Intera izjave su dali Alvaro Pereira, Fredy Guarin, Marco Benassi, Samir Handanović i Andrea Stramaccioni…

Pereira: Momčad je odigrala pravu utakmicu. Sada se okrećemo derbyju. Navijači Cluja? Zahvaljujem im se, jer su me uvijek podrili, a i danas su pokazali koliko me cijene.

Guarin: Zabio sam dva jako važna gola koja nam omogućuju da u derby uđemo kako treba.

Benassi: Kada Cassano ima loptu znaš da će doći do tebe. Ne mogu opisati kako se osjećam zbog postignutog pogotka, posvećujem ga obitelji i djevojci. Sretan sam zbog sebe i zbog cijele momčadi. Bilo je bitno reagirati nakon ružne predstave u Firenzi, a sada se možemo koncentrirati na derby. Vjerujemo u svoje mogućnosti i idemo naprijed kompaktni i konkretni. Sretan sam što sam dio ove momčadi.

Handanović: Nije bilo lako, a ni teren nam nije pomogao. Bilo je bitno pobijediti i proći dalje. Odlične intervencije? Danas sam imao više sreće nego koji put ranije. Derby? Razmišljamo sada o tome jer sigurno nismo u idealnoj poziciji, ali nikad se ne zna. Svašta se može dogoditi.

Stramaccioni: Na stranu neki propusti momčad je sjajno reagirala, posebno jer smo nakon jako dugo vremena pobijedili u gostima. I to kako. Pozitivne stvari? Svakako smo bili ljuti i motivirani nakon utakmice s Fiorentinom. Znali smo da ono nećemo ponoviti. Negativna je ozljeda Ranocchije, ne znam koliko je ozbiljno, ali to nam sada nije trebalo. Tottenham? To je ogled za Ligu prvaka, oni su sjajni, ali mi smo Inter i pokazat ćemo se. Derby? To je derby, znamo da je Milan u odličnom periodu, ali moraju odigrati i mi ćemo biti spremni. Pričat ćemo u nedjelju navečer. Fiorentina je bila jako ružna epizoda, ali sada idemo u derby uzdignute glave.
Odgovori