full screen background image

Podrška Militu sa svih strana, IC Fedeli se pridružili

Diego Milito možda će na teren tek početkom sljedećeg prvenstva. Neki smatraju da smo sinoć Argentinca posljednji put gledali u dresu Intera…

No lavina poruka koja je od jutros krenula Il Principeu uistinu je impresivna, pa smo i mi kao Inter Club Fedeli poslali kratku poruku podrške Diegu preko službene stranice www.inter.it:

“Interisti Hrvatske čekaju legendarnog Argentinca kako bi donosio nove pobjede Internazionaleu… Forza Diego!” – stoji u našoj poruci potpisanoj nazivom našeg Cluba.

Među brojnim porukama je i ona velikog rivala Milana: “Cijeli AC Milan strašno žali zbog ozljede i blizak je Diegu Militu, velikom prvaku, sjajnom protivniku brojnih ogleda i nadamo se kako ćemo ga uskoro ponovno vidjeti na terenu.”

 
4 thoughts on “Podrška Militu sa svih strana, IC Fedeli se pridružili

  1. nraguz

    Gledajući utakmicu sinoć i vidjevši Militovu kretnju uživo prvi put u životu sam se uhvatio za glavu i ostao otvorenih usta na nekoj utakmici. Žena mi je rekla da možda nije tako strašno, ali vidjelo se odmah, čak uživo… A potvrda je stigla u usporenom snimku, ja sam se još držao za glavu.

Odgovori