full screen background image
Search
Saturday 23 February 2019
 • :
 • :

Podrška Militu sa svih strana, IC Fedeli se pridružili

Diego Milito možda će na teren tek početkom sljedećeg prvenstva. Neki smatraju da smo sinoć Argentinca posljednji put gledali u dresu Intera…

No lavina poruka koja je od jutros krenula Il Principeu uistinu je impresivna, pa smo i mi kao Inter Club Fedeli poslali kratku poruku podrške Diegu preko službene stranice www.inter.it:

“Interisti Hrvatske čekaju legendarnog Argentinca kako bi donosio nove pobjede Internazionaleu… Forza Diego!” – stoji u našoj poruci potpisanoj nazivom našeg Cluba.

Među brojnim porukama je i ona velikog rivala Milana: “Cijeli AC Milan strašno žali zbog ozljede i blizak je Diegu Militu, velikom prvaku, sjajnom protivniku brojnih ogleda i nadamo se kako ćemo ga uskoro ponovno vidjeti na terenu.”

 
4 thoughts on “Podrška Militu sa svih strana, IC Fedeli se pridružili

 1. nraguz

  Gledajući utakmicu sinoć i vidjevši Militovu kretnju uživo prvi put u životu sam se uhvatio za glavu i ostao otvorenih usta na nekoj utakmici. Žena mi je rekla da možda nije tako strašno, ali vidjelo se odmah, čak uživo… A potvrda je stigla u usporenom snimku, ja sam se još držao za glavu.

  Reply
 2. Ivan

  Da, znam. Doživo sam to 2 put i sam. A evo ipak igram, a nisam baš nešto mlad nogometno, a bogme ni profesionalac. Tako glava gore Milito, ustraj i vrati se!!!

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *