full screen background image

Inter ima zamjenu za Milita

Mladi Argentinac je nedavno izjavio: “Zanima me samo Inter”. Prema pisanju La Gazzette dello Sport želja mu se ostvarila…

Mauro Icardi od ljeta će biti novi napadač Intera. Milanski klub sve je dogovorio sa Sampdoriom, dok “da” igrača ima već dulje vrijeme. Cijena transfera biti će 15 milijuna eura. Kako bi vijest bila službena dva kluba se još moraju dogovoriti oko načina isplate. Prema La Gazzetti osam milijuna će biti u gotovini, dok će ostatak biti plaćen igračima (Silvestre je prvo spomenuto ime). Ugovor koji će potpisati 19-godišnjak vrijediti će do 2017. uz godišnju plaću od milijun eura s mogućnošću povećanja tijekom godina.

U tom smijeru ide i vijest kako će unatoč glasinama o povratku u Argentinu Milito zbog Icardija gotovo sigurno ostati, kako bi mladi napadač učio od svog idola.

Hugo Campagnaro također je sve dogovorio s crno-plavima i od ljeta će kao slobodan igrač 32-godišnji branič Napolija preseliti na Meazzu. La Gazzetta dello Sport piše i kako u skladu s pomlađivanjem u Milano možda stignu još mladi bek Veleza Gino Peruzzi, te Pescarin krilni napadač Vladimir Weiss.
4 thoughts on “Inter ima zamjenu za Milita

  1. J.Zanetti4

    Icardi poseduje brzinu i dobar šut.. ali malo sam skeptičan po pitanju dovodjenja ovog igrača..
    smatram da nije igrač koji moze probiti bunker..
    mislim da nam je potreban korpulentniji igrac za sami špic napada

  2. Ivan

    Ako smo uspjeli super, to ide na tragu pomlađivanja, makar mislim da su to još samo priče. Campagnaro mi se baš i neuklapa u pomlađivanje a ni u pojačanje, no Argentinac je pa je i tu sve jasno. Da dovedemo i malog Weissa bilo bi super.

Odgovori