full screen background image

Kovačić: Sve ću napraviti da usrećim navijače nerazzura

MATEO KOVAČIĆ predstavljen je i na službenoj stranici Intera. Nakon obavljenog liječničkog pregleda mladi je hrvatski veznjak rekao prve riječi za službeni kanal svog novog kluba.

“Ovo je ostvarenje sna. Sve je ovo nevjerojatno… Sve ću napraviti da usrećim navijače nerazzura”, rekao je Kovačić prije liječničkog pregleda kojeg je uspješno prošao.

Iz Gabele je krenuo sinoć, preletio 400 kilometara kako bi ispunio san…

“Sve se odigralo brzo. Bio sam na treningu, i trener mi je rekao da odlazim u Inter. Pitao sam: Ozbiljno? Za mene je to bilo ostvarenje sna. Ne mogu opisati što sam osjećao. Bio sam jako sretan jer Inter je veliki klub i morat ću dati sve od sebe”, rekao je Kovačić.

“Bio sam dijete dok je Inter osvajao trofeje. Trenirao sam i pripremao se za ovo. Radi se o jednom od najvećih klubova Europe. Sretan sam što mogu biti dio te momčadi i nadam se da ću se dugo zadržati”, dodao je.

Na pitanje koji mi je najdraži igrač Intera, rekao je Antonio Cassano, a cijeni i Guarina. “Nadam se da ćemo osvojiti naslov ove sezone”, kaže Kova.

“Zahvaljujem navijačima, čuo sam da su vrlo sretni zbog mog dolaska. Nadam se da će me upoznati uskoro”.

Kovačić će uskoro biti i službeno predstavljen kao novi igrač Intera.

Nagađa se kako će dobiti dres sa brojem 10, kojeg je nosio Wesley Sneijder prije odlaska u Galatasaray.

Na internetskim mrežama navijači Intera već dijele kompilacije s Kovačićevim driblinzima i poručuju: “Dobrodošao”.

Izvor: Index.hr
4 thoughts on “Kovačić: Sve ću napraviti da usrećim navijače nerazzura

 1. nraguz

  Kao da je Messi došao. Al’ nam ga je uvalio jedan od najvećih hrvatskih kriminalaca! (ne mislim da je loš, ali cijena je bogme paprena i najviše zbog toga ga Talijani veličaju. Ne znaju ni oni, kao ni mi koja mu je prava vrijednost.)

  1. Augment

   Slicna situacija kao sa livepoolom i couthinom. Navijaci se pitaju ko je taj klinac kad je kostao toliko.

   Volio bih da polude obojica. Ne znam koji ce prije jer je i liverpool slican interu. Ne moze se garantovati nista. Dva posrnula giganta.. bice im tesko kovacicu jos teze jer su talijani nestepljivi..aa ja samo cekam stramu kad izvede ekipu gargano nagatomo johnatan itd odmah bij mu otkaz dao na poluvremenu

Odgovori