full screen background image

Laxalt već potpisao za Inter

Uruguajac Diego Laxalt novi je član Intera. Siječanjski prijelazni rok čini se ipak ide u liniji obećanjem pomlađivanja momčadi. Nakon Schelotta (23), Kuzmanovića (25) i Kovačića (18) stiže 19-godišnji krilni napadač Defensor Sportinga…

Činilo se kako jučer Inter nije u prednosti nad Laziom koji je također pokušavao dovesti Laxalta, ali u kasnim večernjim satima dogodio se obrat i Laxalt postaje član nerazzurra, navodno je ugovor već potpisan i faksiran u Milano. Postojala je opcija da mladi Uruguajac koji je trenutno s mladom reprezentacijom svoje zemlje ostane na posudbi u svom klubu, ali Stramaccioni ga želi u Appiano Gentileu odmah. Cijena transfera je 2,75 milijuna eura, ugovor do 2017.
4 thoughts on “Laxalt već potpisao za Inter

  1. J.Zanetti4

    mislim da Kuzmanovic i Schelotto nisu promašaji – imaju iskustva u Serie A, mislim da ce se uklopiti vrlo brzo u Stramine zamisli..
    dok se igrači iz Juzne Amerike moraju dokazati.. imali smo puno promasaja u poslednje vreme sa njima..
    .
    a sto se tiče mladog Kovačića, odgledao sam nekoliko njegovih klipova i čini se da bi njegov stil igre odlicno funkcionisao za kontranapade, ali sumnjam da ce pokazati pun potencijal u utakmicama kada protivnik igra bunker (sto je u Italiji česta pojava)

Odgovori